Next Top Κατινάρες!

08.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί στον ΑΝΤ1 θέλουν να βγάλουν τα επόμενα top model ή τις επόμενες top κατίνες; Γιατί, αν ισχύει το δεύτερο, η Βίκυ Καγιά μπορεί να κοιμηθεί ήσυχη και να χάσουν τον ύπνο τους οι ανακατώστρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί στον ΑΝΤ1 θέλουν να βγάλουν τα επόμενα top model ή τις επόμενες top κατίνες; Γιατί, αν ισχύει το δεύτερο, η Βίκυ Καγιά μπορεί να κοιμηθεί ήσυχη και να χάσουν τον ύπνο τους οι ανακατώστρες του τόπου. Γιατί, αγαπημένε μου, τέτοιο ξεκατίνιασμα συναντάς στις γειτονιές χωριών, που η μία θέλει να βγάλει το μάτι της άλλης. Δε λέω, οι περισσότερες από αυτές μόλις έχουν τελειώσει το σχολείο και τους έχουν μείνει κάποια χούγια από τα χρόνια εκείνα.

Ας πούμε, στο σχολείο θα πεις τη συμμαθήτρια σου «γουρούνα» και «κουβά» και «γελάδα» και «άσχημη» και «κακίστρω» και ο, τι μπορείς να φανταστείς. Αλλά τώρα σε μία... «Ακαδημία μοντέλων» που σε προορίζουν για διάδοχο της Καγιά, δεν μπορείς να μιλάς έτσι. Δε θυμούνται την original, η οποία από μικρή προσπαθούσε να μας πείσει ότι μιλάει άψογα τα ελληνικά και τύφλα να είχε μπροστά της μία φοιτήτρια Φιλολογίας; Καλά, τώρα μιλάει άπταιστα το αγγλικό και τύφλα να έχει μπροστά της, μια της αγγλικής Φιλολογίας. Τι να πω αγαπημένε μου, άκουγα χθες τα επίδοξα μοντέλα και νόμιζα ότι άκουγα μία κατίνα που έχουμε στο χωριό μου και να σε φυλάξει ο Θεός να μην πέσεις στο στόμα της.

Και όπως κατάλαβα, να σε φυλάξει ο Θεός να μην πέσεις στο στόμα της Χριστίνας και της κολλητής της, Αθηνάς. Άλλες είχαμε για τσαούσες, αλλά κρυφό ταλέντο (και αθυρόστομη) η Χριστίνα. Τι να πεις. Αντί να ασχοληθούν λίγο με το μόντελινγκ και να μάθουν να περπατάνε στις πασαρέλες, έχουν βγάλει τα φτυάρια και όποια πάρει το θάψιμο. Και άντε τις βλέπεις εσύ ο τηλεθεατής και μία που γελάς μαζί τους και μία που αδιαφορείς, αφού για εσένα είναι ακόμη ένα ριάλιτι. Όταν, όμως, τις δει κάποιος που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί τους, πώς θα το κάνει όταν τις βλέπει από μόντελινγκ σκράπες και από ξε-κατίνιασμα μανούλες;

Και μία γλώσσα να, μετά συγχωρήσεως; Και μετά τσαντίζονταν γιατί δεν τις επέλεξαν στο editorial μεγάλου περιοδικού μόδας. Πρόλαβαν ο Θάνος Πετρέλης και ο Γιώργος Τσαλίκης να κάνουν την αφίσα. Να έπαιρναν κάποιες από αυτές να κάνουν το φτυάρι. Εδώ, πήγε ο Λάκης Γαβαλάς ως γκεστ και τις παρακολουθούσε ο άνθρωπος σαν χάνος να κάνουν πασαρέλα. Ολόκληρη «Ακαδημία» και μόνο τρεις αξίζουν. Η Σεράινα περισσότερο και αυτή πρέπει να βγει.