Τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του Ευαγγελάτου!

09.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποιο είναι το θέμα των ημερών; Μα το βελούδινο «διαζύγιο» του Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΑΝΤ1, που ίσως να μην είναι και τόσο βελούδινο, όσο νομίζουμε ή μας αφήνουν να εννοηθεί οι δύο πλευρές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιο είναι το θέμα των ημερών; Μα το βελούδινο «διαζύγιο» του Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΑΝΤ1, που ίσως να μην είναι και τόσο βελούδινο, όσο νομίζουμε ή μας αφήνουν να εννοηθεί οι δύο πλευρές. Ωστόσο, αυτή τη φορά, αγαπημένε μου, δε θα σταθώ στα του διαζυγίου, αλλά στα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του Ευαγγελάτου. Δεν πρόλαβε να περάσει την έξοδο του Αμαρουσίου και ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια για το μέλλον του.

Ένα από αυτά τον θέλουν να επιστρέφει στο Alter και ήδη ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει βάλει σε εφαρμογή την επιχείρηση - επιστροφή. Με ποίο τρόπο; Από την Δευτέρα το πρωί μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή πλέκει το εγκώμιο του συνάδελφου (και μέχρι πρότινος ανταγωνιστή), λέγοντας πόσο άδικη και λάθος ήταν η απόφαση του ΑΝΤ1. Τα κολακευτικά σχόλια του Χατζηνικολάου έχουν συγκινήσει τα μάλα τον Ευαγγελάτο, ο οποίος ευχαρίστησε και δημοσίως τους συναδέλφους του που τον στηρίζουν. Ένας από αυτούς είναι και ο άνκορμαν του Alter.

Πάντως, ο Ευαγγελάτος πριν ξεφύγει η κατάσταση και μας «πνίξουν» οι παραφιλολογίες έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μέσα από το νέο του portal, newsit.gr (που λένε ότι έπαιξε και το ρόλο του στο διαζύγιο με ΑΝΤ1) ξεκαθάρισε ότι για τους επόμενους μήνες θα ασχοληθεί μόνο με το portal και όχι με την τηλεόραση. Μέχρι το Πάσχα, οπότε και ουσιαστικά τελειώνει η σεζόν, δε σκοπεύει να συζητήσει καν κάποια πρόταση για επιστροφή. Αυτό θα το κάνει αργότερα και θα αποφασίσει το επόμενο βήμα του, που θα είναι επίσης καθαρά ενημερωτικό. Οπότε αγαπημένε μου, για φέτος Ευαγγελάτος γιοκ. Από του χρόνου.