Σατσίδης: ποιο μυστικό τού εκμυστηρεύτηκε η Λονγκόρια;

09.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παραλίγο και θα κάναμε «νύφη» την Εύα Λονγκόρια, αλλά δυστυχώς μάς την «τύλιξε» το ντερέκι ο Τόνι Πάρκερ. Η διάσημη «νοικοκυρά σε απόγνωση» έδωσε συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παραλίγο και θα κάναμε «νύφη» την Εύα Λονγκόρια, αλλά δυστυχώς μάς την «τύλιξε» το ντερέκι ο Τόνι Πάρκερ. Η διάσημη «νοικοκυρά σε απόγνωση» έδωσε συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη, όπου αποκάλυψε ότι πριν δέκα χρόνια περίπου είχε σχέση με έναν Έλληνα! Ποιος είναι αυτός που είχε κοτζάμ Λονγκόρια και την άφησε να φύγει από τα χέρια του; Ε; Και την παντρεύτηκε μετά ο Γάλλος, ο οποίος - όπως λέει η ίδια - είναι ο μεγάλος της έρωτας. Και με τον οποίο ήθελε κι έκανε έναν παραμυθένιο γάμο.

Η Λονκόρια μίλησε επίσης για τον έγγαμο βίο και να την ακούνε κάποιες κοινές θνητές, που δεν πλένουν ούτε ένα μπρίκι για να μην τις πουν «δουλάρες». Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι μόνο... νοικοκυρά σε απόγνωση δε νιώθει, αφού καθαρίζει, πλένει, σιδερώνει, και γενικά λατρεύει να περιποιείται τον άνδρα της. Να τα ακούσει αυτά και ο Έλληνας που την έχασε. Όσο για το ύψος της (είναι 1.57) η Εύα είναι ξεκάθαρη... δε στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην καριέρα της, αφού οι κάμερες κάνουν θαύματα! Ηθοποιός έπρεπε να είχα γίνει... Σαρλίζ Θερόν θα με έκανε. Για περισσότερες αποκαλύψεις της Λονγκόρια, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 21.00 το βράδυ, στο ΜΤV και στην εκπομπή του Σατσίδη, «MTV Take 20».