Κοίτα που θα συμφωνήσουμε με Κούγια!!!

10.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είσαι πρώην σύζυγος Αλέξη Κούγια και μητέρα των παιδιών του. Έχεις χωρίσει με τον τρόπο που έχεις χωρίσει και σε ρωτώ εγώ... «Πηγαίνεις στα μπουζούκια με Σύριο διαμαντέμπορα, του λικνίζεσαι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είσαι πρώην σύζυγος Αλέξη Κούγια και μητέρα των παιδιών του. Έχεις χωρίσει με τον τρόπο που έχεις χωρίσει και σε ρωτώ εγώ... «Πηγαίνεις στα μπουζούκια με Σύριο διαμαντέμπορα, του λικνίζεσαι όλο το βράδυ και αυτός σε ανθοστολίζει με ντάνες γαρύφαλλα»; Και άντε το κάνεις, διότι είναι δικαίωμα σου να διασκεδάζεις (και πολύ ανθρώπινο) με όποιον θέλεις και όπου θέλεις. Αλλά τις δηλώσεις μετά κι ενώ για μέρες παίζει παντού βίντεο από τη συγκεκριμένη βραδιά τι τις θέλεις;

«Το σημαντικό είναι ότι παρά το γεγονός ότι από υλικά αγαθά δεν μου έχει μείνει τίποτα από το γάμο μου, πλέον τα έχω και λάμπω φορώντας τα» δήλωσε η Εύη Βατίδου στην εκπομπή της Λόη κι εσύ η τηλεθεάτρια, ελεύθερη, παντρεμένη και κυρίως χωρισμένη με παιδιά, όπως το μοντέλο, δεν πιστεύεις αυτά που ακούς. «Γίνονται αυτά;» απορείς, αλλά ναι, στο θαυμαστό κόσμο της showbiz, κομμάτι του οποίου αποτελεί η Βατίδου γίνονται. Και δεν είναι η μόνη δήλωση, που σε κάνει να απορείς.

Καλεσμένη στις ειδήσεις του Star και σχολιάζοντας τις εξόδους με τον Σύριο ρωτάει τον Αιμίλιο Λιάτσο: «Εσείς αν ήσασταν στα μπουζούκια μαζί μου και φορούσα αυτή τη φούστα και το ωραίο μπλουζάκι δεν θα μου πετούσατε λουλούδια»; Κι έρχεσαι τώρα εσύ απηυδισμένος με όσα έχουν ακούσει τα αυτάκια σου και ρωτάς: «Φταίει τώρα ο Κούγιας που έχει γίνει έξαλλος και στέλνει επιστολές παντού»; Όχι αγαπημένε μου, δεν θα φτάσω στο σημείο να συμφωνήσω με Αλέξη (αυτό θα ήταν χειρότερο και από το να κολλήσω την γρίπη των χοίρων), αλλά δε θα διαφωνήσω κιόλας μαζί του.

Ο ποινικολόγος, λοιπόν, με μία οργισμένη επιστολή που έστειλε στα Μέσα Ενημέρωσης (τι να του κάνουν και αυτά; Να πουν στη Βατίδου να μη βγαίνει στα μπουζούκια με Σύριους επιχειρηματίες που την στολίζουν με διαμαντικό και λουλουδικό;) αφήνει να εννοηθεί ότι θα διεκδικήσει την επιμέλεια των δύο παιδιών τους. «Θα κάνω τα πάντα μέσα από τη νόμιμη οδό να εξασφαλίσω την ψυχική ηρεμία, την παροχή της σωστής αγωγής και σωστής μόρφωσης των παιδιών μου» λέει σε ένα σημείο του δελτίου.

Και γράφει παρακάτω: «Ήταν επιλογή μου, γιατί είχα τη δυνατότητα να αναλάβω εγώ την επιμέλεια, να έχει τυπικά την επιμέλεια των παιδιών η πρώην σύζυγός μου και να της καταβάλω κάθε μήνα ένα υπέρογκο ποσό για να επιμελείται με το σωστό τρόπο τα παιδιά μας, αλλά δεν περίμενα, αμέσως μόλις εξασφαλίστηκε με συναινετική δικαστική απόφαση η βεβαιότητα καταβολής αυτής της διατροφής, μόνο ελάχιστα από αυτά τα χρήματα να καταλήγουν στη σωστή ένδυση και στη σωστή διατροφή των παιδιών μας, και αντιθέτως τα χρήματα τα οποία καταβάλλω να αναλώνονται καθημερινώς και σχεδόν κάθε νύχτα σε ολονύχτιες διασκεδάσεις με γελοία πρόσωπα». Δεν ξέρω, αν πράγματι διεκδικήσει την κηδεμονία των παιδιών, το σίγουρο είναι ότι ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο στο σήριαλ «Πόλεμος των Κούγια» κι έχουμε να ακούσουμε, να δούμε και να λάβουμε πολλά.