Η Θρασκιά αναλαμβάνει το πρωινό του Star;

10.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ράνια Θρασκιά να πηγαίνει στο Star. Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έκανε τις πρώτες επαφές με τους υπεύθυνους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ράνια Θρασκιά να πηγαίνει στο Star. Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έκανε τις πρώτες επαφές με τους υπεύθυνους του καναλιού και δεν αποκλείεται με το νέο Έτος να την δούμε να παρουσιάζει εκπομπή.

Και παρόλο που έλεγαν ότι θα έρθει να πάρει τη θέση του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου τα απογεύματα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το δίδυμο δεν θα το κουνήσει από την απογευματινή ζώνη και αυτό ξεκαθάρισε με επίσημη ανακοίνωση το ίδιο το Star. Έτσι, η Θρασκιά αν συμφωνήσει με τον σταθμό, θα αναλάβει την πρωινή ζώνη, μετά το τέλος της μαγειρικής εκπομπής του Θανάση Πάτρα και πριν το μεσημεριανό δελτίο.

Η Ράνια (για να κάνουμε κι ένα μικρό φρεσκάρισμα) είχε απολυθεί από το Alter τη δεύτερη μέρα από τη γέννηση του γιου της. Μάλιστα, την είχαν πάρει τηλέφωνο από το κανάλι, στο μαιευτήριο και την ενημέρωσαν για τη διακοπή της συνεργασίας τους. Λίγες μέρες πριν, είχε αποχωρήσει από το Μπουρνάζι η πρώην διευθύντρια προγράμματος, Ζήνα Κουτσελίνη, με την οποία η Θρασκιά είχε άριστες σχέσεις.