Στην Τουρκία ο Σφακιανάκης

11.02.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, με τις βαλίτσες ανά χείρας και το στιλ "έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια" ο Νότης Σφακιανάκης ξεκίνησε για την Τουρκία. Εκεί, ο αοιδός δεν πρόκειται να πάει για ταξίδι αναψυχής, αλλά για μία σπέσιαλ καλλιτεχνική εμφάνιση όπου ο ίδιος θα είναι ο special guest star της βραδιάς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με τις βαλίτσες ανά χείρας και το στιλ "έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια" ο Νότης Σφακιανάκης ξεκίνησε για την Τουρκία. Εκεί, ο αοιδός δεν πρόκειται να πάει για ταξίδι αναψυχής, ούτε για να αγοράσει δερμάτινο από παζάρι στο Εσκί Σαχίρ. Πηγαίνει για μία σπέσιαλ καλλιτεχνική εμφάνιση όπου ο ίδιος θα είναι ο special guest star της βραδιάς. Την Τρίτη ο Φακίρ Ατάκογλου, γνωστός αοιδός της γείτονας χώρας και συνθέτης ενός εκ των τραγουδιών του νέου δίσκου του Νότη, θα δώσει μία συναυλία στην Κωνσταντινούπολη.

Επειδή η βραδιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ίδιο (από καλλιτεχνικής πάντα άποψης) και θα παραβρεθούν μιλιούνια θαυμαστές του για να τον δουν, είπε να τους κάνει μία έκπληξη. Αυτή δεν είναι άλλη από τον δικό μας αοιδό, ο οποίος μπορεί να μην επισκέπτεται την Τουρκία με την ίδια συχνότητα που την επισκέπτονται άλλοι συνάδελφοί του, έχει καταφέρει όμως, να φτιάξει ένα όνομα σεβαστό και υπολογίσιμο στην εκεί αγορά. Ο Νότης στη συναυλία θα πει μόνο δύο τραγούδια - το "Τέλος δίχως τέλος" που του έγραψε ο Ατάκογλου κι άλλο ένα - ενώ θα βγάλει κι ένα μικρό λόγο. Έτσι, για το καλό της βραδιάς.

Κατά τα άλλα, ο Σφακιανάκης σε όσους τον ρωτούν στη λαϊκή, στο περίπτερο που πάει για τσιγάρα, στο δρόμο που περπατάει για το σπίτι του, πότε θα ξαναεμφανιστεί σε πίστα, τους ξεκαθαρίζει "Όχι πριν το Πάσχα". Μετά θα δει τι θα κάνει ενώ μέχρι τότε δεν αποκλείεται να κάνει συναυλίες στο εξωτερικό ώστε να μπορέσουν να τον δουν οι ομογενείς και χειμώνα εποχή.