Πρόταση στην Μπάρμπα για φωτογράφηση αλά...Ντέμι Μουρ

11.02.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, μία άκρως δελεαστική πρόταση δέχτηκε προ ημερών η εγκυμονούσα Βάνα Μπάρμπα. Γνωστό μηνιαίο περιοδικό του οποίου πιστοί αναγνώστες είναι τα αρσενικά της χώρας, διαθέτει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό προκειμένου η ηθοποιός να φωτογραφηθεί γυμνή με την κοιλιά της τούρλα.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Μία άκρως δελεαστική πρόταση δέχτηκε προ ημερών η εγκυμονούσα Βάνα Μπάρμπα. Γνωστό μηνιαίο περιοδικό του οποίου πιστοί αναγνώστες είναι τα αρσενικά της χώρας, διαθέτει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό (500 ρίζες ελιές και σπίτι στα Ανώγεια αγοράζω, φέρεται να είπε κάποιος μόλις άκουσε τον ακριβή αριθμό χρημάτων) προκειμένου η ηθοποιός να φωτογραφηθεί γυμνή με την κοιλιά της τούρλα. Η Βάνα, ωστόσο, με το που άκουσε την πρόταση αμέσως αρνήθηκε. "Δεν πουλάω εγώ αγάπη μου, το παιδί μου" είπε στους ανθρώπους του περιοδικού που την πλησίασαν.

Αυτοί, όμως, επέμεναν. "Μην το βλέπεις έτσι, Βάνα μου. Θυμήσου τη συνάδελφό σου Ντέμι Μουρ που είχε κάνει ανάλογη φωτογράφηση. Και την είχε δει όλη η υφήλιος". Το παράδειγμα αρχικά κάπως τη μαλάκωσε. Σου λέει, η φωτογράφηση αυτή θα είναι....τέχνη. Έτσι, τους ζήτησε μία προθεσμία προκειμένου να σκεφθεί καλύτερα την πρόταση. Ακόμη, δεν έχει δώσει επίσημη απάντηση, όμως άνθρωποι που τη ζουν καθημερινά δηλώνουν ότι η Βάνα θα αρνηθεί και πάλι. "Είναι κατηγορηματική, δεν πρόκειται να κάνει τη φωτογράφηση γιατί είναι σα να πουλάει το παιδί της".

Εκτός των άλλων, η ίδια στην αρχή της εγκυμοσύνης, είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να εμπορευτεί την κατάστασή της. Ούτε εξώφυλλά θα κάνει, ούτε τηλεοπτικές εμφανίσεις. Τώρα θα σκεφθείς "μα μόλις χθες δεν ήταν που η Βάνα ήταν εξώφυλλο σε εβδομαδιαίο περιοδικό;". Ήταν, αλλά...από τη μέση και πάνω. Η γυναίκα το ξεκαθάρισε. "Δεν πρόκειται να με δείτε με την κοιλιά τούρλα καθότι αυτό αποτελεί ιδιαίτερη στιγμή της προσωπικής μου ζωής".