Δημητρίου: "Η Όλγα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας"

14.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν έγινε γνωστό ότι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μπήκε στο νοσοκομείο πριν λίγες μέρες, από την πρώτη στιγμή δημοσιεύματα έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Η «Λαίδη»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν έγινε γνωστό ότι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μπήκε στο νοσοκομείο πριν λίγες μέρες, από την πρώτη στιγμή δημοσιεύματα έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Η «Λαίδη», όμως, τα διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι πρόκειται για σοβαρή δηλητηρίαση από θαλασσινά. Το ίδιο υποστήριξε και ο ψυχίατρος Σούρας, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της Όλγας από την πρώτη στιγμή.

Κι εννοείται ότι όλοι απορήσαμε γιατί να καλέσει η οικογένεια έναν ψυχίατρο στη δηλητηρίαση για να παρακολουθήσει τη μικρή. Αλλά από τη στιγμή που η μητέρα μιλούσε για δηλητηρίαση, όλοι έπρεπε να σεβαστούμε την άποψη της. Δεν έκανε το ίδιο, όμως, η κόρη της, η οποία λίγες μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, λέγεται ότι έγραψε στο status της στο Facebook ότι έκανε απόπειρα, αφού δεν άντεχε άλλο την πίεση που δεχόταν από παντού. Από το «βαρύ» όνομα της μητέρας της μέχρι τις κάμερες που την ακολουθούσαν παντού και δεν μπορούσε να έχει προσωπική ζωή.

Το μήνυμα της Όλγας σόκαρε τους πάντες, τόσο για την απόπειρα, όσο για την ωμή αλήθεια που αποκάλυπτε και αφορούσε τα παιδιά των ανθρώπων εκείνων της showbiz, που έχουν υπέρ - εκθέσει την προσωπική τους ζωή και λογικό είναι η μπάλα να πάρει και τα παιδιά τους. Μετά από την κίνηση της κόρης της, η «Λαίδη» δεν είχε παρά να παραδεχτεί ότι «ναι, το παιδί μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας». Είπε, λοιπόν, ότι η ψυχή της είναι μαύρη και ότι ήταν λάθος που την έβγαλε στη δουλειά τόσο νωρίς. Τις αποκαλύψεις έκανε στην κάμερα του «TV Weekend», όπου μεταξύ άλλων έκανε την αυτοκριτική της, λέγοντας ότι είναι δύσκολο να μεγαλώνει μία γυναίκα μόνη της ένα παιδί, ειδικά όταν είναι κορίτσι, αφού μεταξύ τους υπήρχε ανταγωνισμός.

Ανταγωνισμός, ξε - ανταγωνισμός, η Άντζελα πάλι κόρη θέλει να αποκτήσει, αφού όπως αποκάλυψε σκοπεύει του χρόνου να υιοθετήσει ένα μελαχρινό κοριτσάκι, που να μοιάζει στον Γιώργο Τρούπη. Και θα της δώσει το όνομα της πεθεράς της (της μάνας Τρούπη δηλαδή), που έχει φύγει από τη ζωή, αλλά η Άντζελα την αγαπούσε πολύ. Ναι, αγαπημένε μου αυτά και τα άλλα με την άφεση αμαρτιών στον Βασίλειο Κωστέτσο τα είπε πάντα στο «TV Weekend» μαζί με την απόπειρα αυτοκτονίας της Όλγας...