Η Πέγκυ παρουσιάστρια του Pop Idol;

14.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όχι, θα την εκφράσω την απορία μου. Αν οι σταρ της πίστας παρουσιάζουν τηλεοπτικά show κι εκπομπές, οι παρουσιαστές τι θα γίνουν; Κλέφτες; Ή θα πιάσουν αυτοί μικρόφωνο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όχι, θα την εκφράσω την απορία μου. Αν οι σταρ της πίστας παρουσιάζουν τηλεοπτικά show κι εκπομπές, οι παρουσιαστές τι θα γίνουν; Κλέφτες; Ή θα πιάσουν αυτοί μικρόφωνο και όποιον πάρει ο Χάρος ακουστικά; Αυτά τα μπερδέματα, αγαπημένε μου, δεν τα καταλαβαίνω με ηθοποιούς, μοντέλα, τραγουδιστές και παρουσιαστές, που όλοι είναι λίγο απ’ όλα. Μετά τον Sakis Ρουβά ακούσαμε ότι ήρθε η σειρά της Πέγκυ Ζήνα να κάνει την παρουσιάστρια!

Κι αν με τον Sakis απορήσαμε μία φορά, εδώ απορούμε δέκα. Η Ζήνα σε ρόλο παρουσιάστριας; Why; Καλά δεν είναι στην «Ιερά οδό», όπου άδει στο πλευρό του τεράστιου Δημήτρη Μητροπάνου; Τι την θέλει την παρουσίαση; Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και σύμφωνα με το TV Weekend, στον Alpha έχουν μεγάλη όρεξη να δουν Πέγκυ στο ρόλο αυτό. Για να σκεφτώ, εμείς έχουμε όρεξη να την δούμε; Χμ. Τι ακριβώς θα παρουσιάσει; Λένε ότι την προορίζουν για το Pop Idol, που ήταν αρχικά να το παρουσιάσει η Καλομοίρα.

Να σου πω. Αν εκεί στην Κάντζα επιθυμούν εμείς οι τηλεθεατές να πάρουμε σοβαρά το νέο τους μουσικό ριάλιτι, εννοείται ότι πρέπει να προτιμήσουν την Πέγκυ. Μεταξύ μας, με την Καλομοίρα ποιος θα δεχτεί να καθίσει στην κριτική επιτροπή; Μια χαρά το Καλομοιράκι, αλλά ας παρουσιάσει το Kid Idol! Είπαμε, υπάρχει ένας αχταρμάς, αλλά και αυτός πρέπει να έχει τα όρια του. Για να δούμε, αν ισχύουν οι φήμες και τι θα απαντήσει η Πέγκυ αν της έχει γίνει πρόταση.