Σαμπρίνα - Λιαδέλης: Τους χώρισε η πεθερά;

14.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ορίστε ένα καλό σενάριο για τις «Θανάσιμες πεθερές» του Mega. Η ιστορία που έζησε η Σαμπρίνα με την πεθερά της (μάνα Λιαδέλη) και όπως την περιγράφει στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ορίστε ένα καλό σενάριο για τις «Θανάσιμες πεθερές» του Mega. Η ιστορία που έζησε η Σαμπρίνα με την πεθερά της (μάνα Λιαδέλη) και όπως την περιγράφει στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον του πρώην συζύγου της το καλοκαίρι του 2008. Η ιστορία θυμίζει έντονα ελληνική ταινία με Κώστα Βουτσά και την Θεσσαλονικιά μάνα του, την Σουλτάνα με τα φουντούκια. Την αγωγή έφερε στο φως της δημοσιότητας η Real news και σου αναφέρω τα πιο πικάντικα.

Εμμέσως πλην σαφώς η Σαμπρίνα κατηγορεί την πεθερά για το άδοξο τέλος του γάμου. Λέει ότι η μάνα Λιαδέλη είχε αντιρρήσεις από την αρχή για το γάμο τους, επειδή θεωρούσε ότι η αοιδός ήταν οικονομικά στεγνή και ο γιος της έπρεπε να βρει μία γυναίκα που να βγάζει τα ίδια λεφτά με εκείνον, ώστε να μην ξοδεύεται να συντηρεί την οικογένεια. Ωστόσο, αγαπημένε μου αυτό είναι το λιγότερο. Η πεθερά δεν άφηνε στιγμή το ζευγάρι μόνο του. Ακόμη και την πρώτη νύχτα του γάμου τους, είχαν το σόι Λιαδέλη μπάστακες στο σπίτι.

Φαντάζομαι ότι δεν περίμεναν να βγάλει η νύφη το σεντόνι. Οπότε και κοιμήθηκαν εκεί μάνα, πατέρας, θείος, αδελφή, γαμπρός και ανίψια. Και να πεις ότι μόνο εκεί είχαν την πεθερά; Όπως λέει η Σαμπρίνα στην αγωγή, τα Χριστούγεννα του 2004 πήγαν στη Θεσσαλονίκη για να βρεθούν λίγο μόνοι τους, γιορτινές μέρες που ήταν. Κι ενώ βρίσκονταν ξέγνοιαστοι στο ξενοδοχείο, ποια λες ότι έσκασε μύτη στο σαλόνι; Ω ναι. Η μάνα Λιαδέλη. Αν κουβαλούσε πιατέλα με σπιτικά μελομακάρονα, δεν αναφέρεται στην αγωγή.

Γενικά, σύμφωνα με την αοιδό, η πεθερά ήταν παντού. Στην Πάτρα, όπου αγωνιζόταν ο γιος, στην Αθήνα τα σαββατοκύριακα. Δεν τους άφηνε λεπτό μόνους, ενώ η Σαμπρίνα την είχε ακούσει μία μέρα να συμβουλεύει τον Παναγιώτη να κάνει τη ζωή του και αν θέλει να παραμείνει παντρεμένος για το θεαθήναι, να κάνει τις κουτσουκέλες του, αλλά πάντα με προσοχή να μην τον πιάσει η σύζυγος. Τέτοια ακούμε οι γυναίκες και μας λένε μετά κακές που ψάχνουμε γαμπρό ορφανό!