Το "καρφί" του Λαζόπουλου για Μενεγάκη!

15.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν «της γυναίκας η ψυχή είναι μία άβυσσος, πότε Κόλαση και πότε ο Παράδεισος» της showbiz να δεις. Τέτοια άβυσσος πουθενά. Σχεδόν μια τρέλα κρύβει η ψυχή της και θα συμφωνήσεις μαζί μου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν «της γυναίκας η ψυχή είναι μία άβυσσος, πότε Κόλαση και πότε ο Παράδεισος» της showbiz να δεις. Τέτοια άβυσσος πουθενά. Σχεδόν μια τρέλα κρύβει η ψυχή της και θα συμφωνήσεις μαζί μου. Πρόσεξε. Όλοι ξέρουμε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος με την Ελένη Μενεγάκη έχουν άριστες σχέσεις και για του λόγου το αληθές, πέρυσι εκείνη πήγαινε στις εκπομπές τους στις θέσεις των θεατών, ενώ το περασμένο καλοκαίρι πέρασαν μαζί λίγες μέρες διακοπών.

Άσε, που ο ένας φρόντιζε να στηρίζει τον άλλον. Η αλληλεγγύη των «γερών χαρτιών» του Alpha. Για να μη σου πω, ότι φέτος που η Ελένη έχει πρόβλημα με τα νούμερα (ούτε τσακωμένη να ήταν μαζί τους) στις αρχές ο Λάκης φρόντιζε να τη στηρίζει με τον τρόπο του. Αλλά, αγαπημένε μου, μάλλον, οι μέρες αγάπης για τους δύο σταρ της Κάντζας έχουν περάσει. Όπως το διάβασες. Βασικά, εμείς δεν είχαμε καταλάβει κάτι, αλλά ας είναι καλά ο Λαζόπουλος, που έριξε την ταβανόπροκα και μας άνοιξε τα στραβά.

Σε μία συνέντευξη του είπε ότι μία ξανθιά από τον Alpha, αυτή την περίοδο έχει πολλά νεύρα. Καθίσαμε, βάλαμε κάτω τις ξανθιές του καναλιού. Έχουμε και λέμε: Ναταλία Γερμανού, Έλενα Παπαβασιλείου, Κατερίνα Καραβάτου και Ελένη Μενεγάκη. Η πρώτη αποκλείεται να έχει, γιατί σκίζει για δεύτερη χρονιά. Η δεύτερη θα μπορούσε να είχε με τα πεντάρια της πρωινής ζώνης, αλλά κρατάει ακόμη η χαρά ότι έχει δική της εκπομπή στην τιβί. Η Καραβάτου, επίσης, θα μπορούσε να είχε πολλά νεύρα λόγω τηλεθέασης, αλλά έχει τόσα μέλια με Κρατερό Κατσούλη, που σιγά μην της χαλάσει τη ζαχαρένια η παλιό AGB. Ποια μας μένει λοιπόν; Που δικαιολογείται να έχει νεύρα αυτή τη χρονιά; Η Ελένη Μενεγάκη βεβαίως, βεβαίως.

Ωστόσο, αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι για ποιο λόγο ο Λαζόπουλος «κάρφωσε» έτσι την φίλη του. Εξυπηρετεί σε κάτι; Έχει γίνει κάτι που δεν το γνωρίζουμε; Και αφού ήθελε να πετάξει την κακία του για εκείνη, γιατί δεν το έκανε ευθέως, αλλά άφησε χοντρό υπονοούμενο; Για να κάνει τα ήδη τεντωμένα νεύρα της ξανθιάς παρουσιάστριας (όποια κι αν είναι αυτή) κρόσσια;