Ηλιάδη: μνημόσυνο για τον Μπάμπη!

15.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη στιγμή που έχει ξεσπάσει μεγάλη ενδο- οικογενειακή κόντρα με τη φαμίλια Λαζαρίδη, που η γιαγιά Καίτη Γκρέι κάνει συμμαχία με την Πόπη Μαλλιωτάκη και την κατηγορεί με τα χειρότερα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη στιγμή που έχει ξεσπάσει μεγάλη ενδο- οικογενειακή κόντρα με τη φαμίλια Λαζαρίδη, που η γιαγιά Καίτη Γκρέι κάνει συμμαχία με την Πόπη Μαλλιωτάκη και την κατηγορεί με τα χειρότερα, η Αγγελική Ηλιάδη είπε να κάνει μόνη της το μνημόσυνο του Μπάμπη Λαζαρίδη. Γιατί, μην ξεχνάμε πώς ένα χρόνο πριν εκείνος έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες αγνώστων.

Η Ηλιάδη, λοιπόν, έχοντας παρέα μία παιδική της φίλη και χωρίς κανέναν συγγενή του Μπάμπη, πήγε αυθημερόν στο νεκροταφείο της Καβάλας, όπου βρίσκεται εκεί ο αγαπημένος της. Η αοιδός κάθισε για πολλή ώρα μόνη της στον τάφο του Λαζαρίδη και σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», που είχε και αποκλειστικές φωτογραφίες, εκείνη δε σταματούσε να κλαίει, ενώ για πολλή ώρα του μιλούσε.

Οι δύο γυναίκες αναχώρησαν την ίδια μέρα για Αθήνα, αφού η Ηλιάδη εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, είχε τον 4χρονο γιο της Μπαμπίνο, τον οποίο δε θέλει να αφήνει μόνο του. Όσο για τα ενδό-οικογενειακά μέτωπα με οικογένεια Λαζαρίδη και γιαγιά Γκρέι; Η αοιδός, προς το παρόν, δε σκέφτεται να κινηθεί νομικά. Δεν αποκλείεται, όμως, να το κάνει στο μέλλον.