Σόμμερ: κάηκε ολοσχερώς το μαγαζί του!

15.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολες ώρες περνάει πραγματικά ο Κώστας Σόμμερ, αφού τα ξημερώματα της Τρίτης κάηκε ολοσχερώς το μαγαζί του, Oxyzen στη Γλυφάδα. Τα αίτια ακόμη ερευνώνται, με την αστυνομία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες ώρες περνάει πραγματικά ο Κώστας Σόμμερ, αφού τα ξημερώματα της Τρίτης κάηκε ολοσχερώς το μαγαζί του, Oxyzen στη Γλυφάδα. Τα αίτια ακόμη ερευνώνται, με την αστυνομία και την πυροσβεστική να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και αυτό του εμπρησμού. Εξάλλου, όπως αποκάλυψε το «Κους Κους», η αστυνομία βρήκε τέσσερα μπιντόνια γεμάτα με εύφλεκτο υλικό.

Από τη φωτιά στο μαγαζί κινδύνεψαν τα διαμερίσματα που βρίσκονταν πάνω από αυτό και αν δεν πήγαινε έγκαιρα στο σημείο η πυροσβεστική, τότε οι ζημιές θα ήταν ανυπολόγιστες. Και κανείς από τους ανθρώπους που μένουν σε αυτά, δε θέλει να σκεφτεί τι θα μπορούσε να συμβεί. Εξάλλου, ήταν ώρες που βρίσκονταν στα κρεβάτια τους.

Ο Σόμμερ ειδοποιήθηκε για τη φωτιά κι έφθασε αμέσως στο σημείο, έντρομος κι έχοντας τα πάντα χαμένα. Δεν μπορούσε να σκεφτεί πώς έγινε αυτό και από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε το μαγαζί του, στο οποίο είχε επενδύσει πολλά. Και δεν του έφθανε ο καημός και η στεναχώρια, είχε να αντιμετωπίσει και την οργή των ενοίκων. Εκείνοι, μόλις τον είδαν τους επιτέθηκαν, αλλά όλοι μπορούν να καταλάβουν την οργή τους, αφού κινδύνεψαν από τη φωτιά, ενώ τα σπίτια τους έπαθαν μεγάλη ζημιά. Και ο Σόμμερ κατανοεί το ξέσπασμα τους και τους υπόσχεται μόλις ορθοποδήσει οικονομικά, θα αποκαταστήσει τις ζημιές στα σπίτια τους.