Ποιοι απειλούν τη ζωή της Νικολούλη;

16.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την περασμένη Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη απουσίαζε από την εκπομπή της, «Φως στο τούνελ» εξαιτίας μίας ίωσης που την ταλαιπωρεί. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης διαβάσαμε δημοσίευμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την περασμένη Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη απουσίαζε από την εκπομπή της, «Φως στο τούνελ» εξαιτίας μίας ίωσης που την ταλαιπωρεί. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης διαβάσαμε δημοσίευμα της Espresso, όπου αποκάλυπτε ότι η δημοσιογράφος δέχεται απειλές για τη ζωή της. Και αυτές δεν έχουν να κάνουν με απλές απειλές από κάποιον θαυμαστή ή κάτι, αλλά από ανθρώπους της νύχτας. Και παρόλο που η Νικολούλη εδώ και 15 χρόνια που κάνει την εκπομπή και άλλα τόσα που ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ έχει δεχτεί απειλές, τα πράγματα αυτή τη φορά δείχνουν πολύ σοβαρά.

Εξάλλου, η υπόθεση με την οποία ασχολείται στις τελευταίες εκπομπές και αφορά την εξαφάνιση νεαρού επιχειρηματία στη Μήλο, είναι διαφορετική και πιο δύσκολη από άλλες του παρελθόντος. Όπως άφησε να εννοηθεί η Νικολούλη στην τελευταία της εκπομπή, άγνωστοι της τηλεφώνησαν να σταματήσει τις έρευνες για την εξαφάνιση.

Η ίδια δεν πτοείται, ούτε τρομάζει από τις απειλές που δέχεται. Αντίθετα, δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις έρευνες της για μία υπόθεση που είναι για «δυνατούς λύτες». Αυτή την Παρασκευή το «Φως στο τούνελ» θα βγει κανονικά, αφού η δημοσιογράφος ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση. Ωστόσο, δεν θα ασχοληθεί τόσο με την υπόθεση της Μήλου, αλλά με άλλες. Αυτό θα γίνει με το νέο Έτος.