Ο έρωτας γεννήθηκε για δύο

14.02.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μέρα γιορτινή η σημερινή, του Αη Βαλεντίνου ανήμερα και είπα να σου μιλήσω για ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας Show biz που για την πάρτη τους αν δεν είχε ανακαλυφθεί η εν λόγω γιορτή, θα εφεύραν μία. Γιατί μη μου πεις, ότι ο έρωτας της Βανδή και του Ντέμη δε σου ξυπνάει συναισθήματα;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέρα γιορτινή η σημερινή, του Αη Βαλεντίνου ανήμερα και είπα να σου μιλήσω για ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας Show biz που για την πάρτη τους αν δεν είχε ανακαλυφθεί η εν λόγω γιορτή, θα εφεύραν μία. Γιατί μη μου πεις, ότι ο έρωτας της Βανδή και του Ντέμη δε σου ξυπνάει συναισθήματα; Ή ο γάμος της Κορομηλά και του Γαλακτερού δε σε κάνει να θες να πας να τους βάλεις μια κοτσίδα σκόρδα για το κακό το μάτι; Πως όμως γνωρίστηκαν ορισμένοι εξ' αυτών; Με το που ειδώθηκαν τους βάρεσε ο έρωτας μπαμ και κάτω ή...αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι;

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαϊδης: Η πρώτη οπτική επαφή έγινε στο Γκάζι, όπου η Δέσποινα τραγουδούσε και ο Ντέμης είχε πάει για έναν χορό της Original. Αυτή βγήκε στην πίστα φορώντας τη φανέλα με το "11" (αυτού δηλαδή) και ο Ντέμης με το που την είδε συγκλονίστηκε. Λίγο καιρό αργότερα συναντήθηκαν τυχαία στο King Size και μετά από πολύωρη συζήτηση, τέκνο λίκνισμα και ουίσκι ένιωσαν ένα τσίμπημα. Ο Ντέμης θα έλεγα μεγαλύτερο καθώς την επόμενη μέρα και για μία εβδομάδα ολόκληρη της έστειλε ολόκληρο το...ανθοπωλείο του Αυγέρη. Αυτή έπεσε κι έκτοτε είναι συνέχεια μαζί.

Ελένη Πετρουλάκη - Ίλια Ιβιτς: Οι φεμινίστριες του κόσμου σίγουρα έχουν γράψει την Ελένη στην black list της οργάνωσης. Το ξύλο που έφαγε από τον Ίβιτς πριν πέντε χρόνια είχε συγκινήσει το πανελλήνιο κι εκεί που όλοι είπαμε να συμπαρασταθούμε στο κορίτσι, αυτή πήγε και τα ξαναβρήκε μαζί του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και τον παντρεύτηκε. Τώρα πάντως είναι ευτυχισμένοι και ο Ίλια δε σηκώνει το χέρι του πάνω της ούτε για να της καθαρίσει μία τρίχα από τη μάλλινη ζακέτα.

Εύη Αδάμ - Λάμπης Λιβιεράτος: Εφάρμοσαν το "αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι" κατά γράμμα. Στην αρχή ως φίλοι πήγαιναν για καφέ και ποτό συζητώντας.....περί ανέμων και υδάτων. Στον 133ο όμως cappuccino ανακάλυψαν πως "Τέρμα τα ψέματα. Όχι πια φίλοι μόνο sex". Παντρεύτηκαν στην Ίο, απέκτησαν μία κόρη τη Νεφέλη και ζουν σε μεζονέτα στη Δροσιά.

Ρούλα Κορομηλά - Νάσος Γαλακτερός: Η βασανισμένη και καταταλαίπωρη ψυχή της Ρούλας συνάντησε την επίσης βασανισμένη και άρτι διαζευγμένη ψυχή του Νάσου. Η γνωριμία τους έγινε με τον πατροπαράδοτο τρόπο, μέσω φίλων. Ο γάμος τους προσπάθησαν να γίνει με άκρα μυστικότητα, όμως, οι κάμερες τους ανακάλυψαν κι έτσι ο ελληνικός λαός μπόρεσε να δει τη Ρούλα δακρυσμένη νύφη να κοιτάει...από χαμηλού τον καλό της.

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Ο ερωτάς τους ήταν επεισοδιακός και αν υπήρχε την εποχή εκείνη "Γυάλινος Τοίχος" θα αφιέρωνε αρκετή ώρα για το θέμα, με ρεπορτάζ από τον Στέφανο Χίο "Δε μπορούν να ζήσουν τον έρωτα τους". Πάντως, τότε έδωσαν αμέτρητες συνεντεύξεις και οι τέσσερις πλευρές προκειμένου να εξηγήσει ο καθένας ποιος και ποια ήταν... ο μοιχός και η μοιχαλίδα της υπόθεσης. Ο ελληνικός λαός κάπου μπερδεύτηκε και ξαναασχολήθηκε μαζί τους όταν η Τατιάνα έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, το Νικόλα.