Γι αυτούς ο Βαλεντίνος δεν ήρθε ποτέ...

14.02.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, αν πιστεύεις ότι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένη μόνο στα ερωτευμένα ζευγαράκια και πως είναι μόνο σοκολατάκια, κάρτες, τριαντάφυλλα και φανφάρες, απλά απατάσαι. Άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια είναι τόσο κοντά μα και τόσο μακριά αποφάσισαν του Αγίου Βαλεντίνου καθώς είναι, να ανταλλάξουν μια κουβέντα γλυκιά.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Αν πιστεύεις ότι η μέρα μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένη μόνο στα ερωτευμένα ζευγαράκια και πως είναι μόνο σοκολατάκια, κάρτες, τριαντάφυλλα και φανφάρες, απλά απατάσαι. Άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια είναι τόσο κοντά μα και τόσο μακριά αποφάσισαν του Αγίου Βαλεντίνου καθώς είναι, να ανταλλάξουν μια κουβέντα γλυκιά, να πλησιάσει ο ένας τον άλλον.

Αννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Η Αννα σε μία ένδειξη ανωτερότητας έκανε πρώτη την αρχή κι έγραψε ένα τραγούδι για τη μεγάλη αντίπαλο. "Ήρθες από το πουθενά και μου 'θελες τουαλέτα Λακρουά. Ήθελες να με μιμηθείς, αλλά ξέχνα το σαν εμένα δε θα γενείς. Όλα όμως τα ξεχνώ, γιατί θα γίνω ηθοποιός". Η Βανδή πάλι απάντησε: " Μεγάλωσα με τα τραγούδια σου, ερωτεύτηκα με την καψούρα σου. Δε με νοιάζει να σου μοιάσω, μη χαίρεται η αφεντιά σου. Καλή τύχη στο σανίδι μείνε στο υποκριτιλίκι".

Φοίβος - Νίκος Καρβέλας: Οι δύο μουσικοσυνθέτες αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και με ένα τραγούδι να σπάσουν τον πάγο. Ο Φοίβος του έστειλε ένα στίχο σε ρυθμούς techno " Όταν ήμουν μικρούλης κι έλειπε ο θείος Λούλης έβαζα Νίκο Καρβέλα έφερνα μία κοπέλα κι όλα ήτανε μια τρέλα". Ο Καρβέλας από την άλλη του έστειλε ένα κλασικό στίχο: "Όσο και αν προσπαθείς πάνω από μένα δε θα βγεις. Μα αν θέλεις απόψε έλα για να ακούσουμε Καρβέλα".

Άντζελα Δημητρίου - Ρένα Βιολάντη: Ένα τραγούδι χώρισε τις δύο λαϊκές αοιδούς κι ένα τραγούδι ως φαίνεται θα τις ενώσει. Η Άντζελα, αν και δε φημίζεται για τις στιχουργικές της ανησυχίες, έγραψε ένα άσμα μόνο για τη Βιολάντη: "Πες ο, τι θες την ιστορία μου δεν την ξερς. Μεγάλωσα στη φάμπρικα και γι' αυτό ποτέ δε ντράπηκα. Δεν έκανα κονσομασιόν κι αυτά που λένε μην τα τρως". Η Βιολάντη πάλι, απάντησε: "Σε τρέλαναν τα πλούτη σου και η μεγάλη φήμη, ήσουν κορίτσι του λαού κι έγινες κυρία του σεισμού. Μα εγώ στα συγχωράω, γιατί αλήθεια σε πονάω".

Ρούλα Κορομηλά - Ελένη Μενεγάκη: Οι δυο παρουσιάστριες είπαν και αυτές να μονιάσουν με ένα τραγούδι. Η Ελένη ως μικρότερη που είναι έκανε την αρχή: "Θέλω να τα ξαναβρούμε φίλες να ματαξαναγενούμε. Άσε ποια τους αριθμούς γιατί μας κάνουν πιο κακούς". Η Ρούλα συγκινημένη δεν ήταν δυνατόν ανα μείνει ψυχρή: "Αχ βρε Ελενάκι είσαι πονηρό κοριτσάκι. Μου βρήκες το κουμπί και μ' έκανες αλοιφή. Είναι να σου αρνηθώ στο στίχο σου αυτό;".

Μιμή Ντενίση - Λάκης Λαζόπουλος: Η Μιμή μετά τις εισπρακτικές επιτυχίες που σημειώνει στο θέατρο νιώθει πως αγαπά όλο τον κόσμο. Μαζί και το Λάκη. "Ζήτα μου συγνώμη κι εγώ θα αλλάξω γνώμη. Ηθοποιό θα σε θεωρήσω μαζί μου να δουλέψεις θα ζητήσω". Αυτός ευχαρίστησε και ανταπέδωσε: "Τι μεγαλοψυχία μ' άφησε σε αφωνία. Άσε με να το σκεφτώ συνεργάτης σου αν αξίζει να γενώ".