Η Δημητρίου, ο πατέρας της κι ένα δημοσίευμα

20.02.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, στην ευχάριστη θέση να μάθει τα οικογενειακά μυστικά της Άντζελας Δημητρίου βρέθηκε το απόγευμα τη Τετάρτης το πανελλήνιο. Ένα δημοσίευμα νέου εβδομαδιαίου περιοδικού κίτρινου τύπου έφερε τη γνωστή αοιδό να έχει του πεταματού το μονάκριβο πατέρα της, ο οποίος ζει σε ένα φτωχικό στο Γαλάτσι.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Στην ευχάριστη θέση να μάθει τα οικογενειακά μυστικά της Aντζελας Δημητρίου βρέθηκε το απόγευμα τη Τετάρτης το πανελλήνιο. Ένα δημοσίευμα νέου εβδομαδιαίου περιοδικού κίτρινου τύπου έφερε τη γνωστή αοιδό να έχει του πεταματού το μονάκριβο πατέρα της, ο οποίος ζει σε ένα φτωχικό στο Γαλάτσι. Η ιστορία θύμισε ολίγον από ελληνική ταινία όπου η Aντζελα ως μία άλλη Έφη Οικονόμου, αν και καταξιωμένη τραγουδίστρια, έχει ξεχάσει τον φτωχό Παντελή Ζερβό πατέρα της, ο οποίος με τη πενιχρή σύνταξή του πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ Γαλαξία - το ρεπορτάζ ήταν αναλυτικότατο - μία φορά το μήνα κι αγοράζει μόνο μία τσάντα πράγματα. Το περιεχόμενο της τσάντας δεν έγινε γνωστό, αλλά υποθέτουμε ότι θα είναι μία κονσέρβα φασόλια, μία ντολμαδάκια, μία σκουμπρί, ένα Νουνού και λίγη φέτα.

Το δημοσίευμα έκανε πυρ και μανία την αοιδό καθώς μόνο αυτή ξέρει πόσο συμπαραστέκεται στην οικογένεια της, ακόμη και στον πατέρα της. "Κυρά Τατιάνα μου δίνω στον πατέρα μου κάθε μήνα 200 χιλιάδες", είπε στη Στεφανίδου με μία δόση πίκρας αλλά και περηφάνιας που ο πατέρας της έχει μία τέτοια κόρη αλλιώτικη από τις άλλες. Η Στεφανίδου, να υπογραμμίσω, για μία ακόμη φορά είχε ένα πανελλήνιο αποκλειστικό και για το λόγο αυτό δεν έκλεισε το τηλέφωνο κατάμουτρα στην Aντζελα, όταν αυτή ενώ μιλούσε μαζί της έπιασε...ψιλή κουβεντούλα στην άλλη γραμμή με οικογενειακό φίλο της, ο οποίος της τηλεφώνησε για να της δείξει την αμέριστη συμπαράσταση του. "Aντζελα εγώ ξέρω τι ψυχή είσαι" της είπε. "Το ξέρω γλυκέ μου, αλλά να πάρεις στης κυρά Τατιάνας να τα πεις".

Η κυρά Τατιάνα προσπαθούσε να καταλάβει τι παίζεται επαναλαμβάνοντας "Είστε στον αέρα. Είστε στον αέρα". Η κυρά Δημητρίου περισσότερες πιθανότητες είχε να βγει στο μπαλκόνι της να δει αν ... πετάει, παρά να συνειδητοποιήσει ότι η συνομιλία της είναι live. Τελικά, μετά από αρκετή ώρα δόθηκε μία λύση ενώ βγήκε και το τελικό συμπέρασμα: Η Aντζελα λατρεύει τους γονείς της, τους βοηθά οικονομικά όπως άλλωστε κι άλλο πολύ κόσμο που ζητά τη βοήθειά της.