Η κόντρα Βασιλοπούλου - Ζήνα

20.02.2002
Αγαπημένε μου Λευτέρη, δύο γυναίκες που σ' αρέσουν πολύ δεν λένε ούτε καλημέρα μεταξύ τους! Πρόκειται για τις Πέγκυ Ζήνα και Μαρία - Λουίζα Βασιλοπούλου, οι οποίες έχουν θέσει υποψηφιότητα για τον 47ο διαγωνισμό της Eurovision.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Δύο γυναίκες που σ' αρέσουν πολύ δεν λένε ούτε καλημέρα μεταξύ τους! Πρόκειται για τις Πέγκυ Ζήνα και Μαρία - Λουίζα Βασιλοπούλου, οι οποίες έχουν θέσει υποψηφιότητα για τον 47ο διαγωνισμό της Eurovision. Ενώ, λοιπόν, όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ΣΥΝαγωνίζονται για την πρώτη θέση, που θα τους εξασφαλίσει και το εισιτήριο για την Εσθονία, είναι αγαπημένα, οι δύο κοπέλες, οι οποίες συγκαταλέγονται ανάμεσα στα φαβορί, δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα.

Να φανταστείς, χθες το μεσημέρι, που πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση των νέων τραγουδιών στα ΜΜΕ, σε αίθουσα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, η μεν Πέγκυ κάθισε μαζί με τον συνθέτη του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει, Θάνο Καλλίρη, στις πίσω σειρές της αίθουσας, η δε Μαρία - Λουίζα προτίμησε στις πρώτες θέσεις, μαζί με τον Αντώνη Παπά και το Νίκο Τερζή.

Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί μεταξύ τους και υπάρχει αυτό το κλίμα ούτε μας αφορά άλλωστε. Δεν στο λέω, ως νέο που πρέπει να ανακοινωθεί, αλλά σαν ένα γεγονός που έχει σχολιαστεί αρνητικά από το μουσικό χώρο τον τελευταίο καιρό. Απλά συμβουλεύουμε να ηρεμήσουν λίγο, έστω χάριν της ελληνικής μουσικής που όλοι θέλουμε να διαπρέψει και πάλι (όπως πέρυσι οι Antique).

H επιλογή του νικητήριου τραγουδιού θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου, ημέρα Τρίτη, στο Rex, όπου αναμένεται να διεξαχθεί μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα λαμπρή βραδιά. Ελπίζουμε να μην μαλλιοτραβηχτούν τα κορίτσια! 'Οσο για σένα, παρόλο που σωστό είναι να μην παίρνεις θέση σε υποθέσεις τρίτων, καλό θα ήταν να διαλέξεις, αν θέλεις να έχεις ελπίδα με μια από τις δύο...