Ο παραμυθένιος γάμος της Λαμπίρη!

28.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όσοι έτυχε να περάσουν από Πικέρμι μεριά το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν μπροστά σε ένα περίεργο... φυσικό φαινόμενο: έξω από αίθουσα εκδηλώσεων (γάμοι, βαπτίσεις, αρραβώνες) έριχνε χιόνι,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όσοι έτυχε να περάσουν από Πικέρμι μεριά το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν μπροστά σε ένα περίεργο... φυσικό φαινόμενο: έξω από αίθουσα εκδηλώσεων (γάμοι, βαπτίσεις, αρραβώνες) έριχνε χιόνι, ενώ στην υπόλοιπη περιοχή ο ουρανός ήτο καθαρός. Να βλέπεις το σκηνικό και να σκιάζεσαι μήπως το τέλος του κόσμου έρχεται το 2010 και ουχί το 2012. Αλλά, ευτυχώς, η ψυχή σου επέστρεφε από την Κούλουρη όταν συνειδητοποιούσες ότι το χιόνι ήταν ψεύτικο.

Και το είχε παραγγείλει αποκλειστικά ο Θανάσης Αδαμόπουλος για τον γάμο του με την Χριστίνα Λαμπίρη. Ω ναι, αγαπημένε μου, ο σύζυγος της παρουσιάστριας ήθελε να δώσει μία νότα παραμυθιού στο μυστήριο κι έτσι την ώρα που το ζεύγος έμπαινε στην αίθουσα για τη γαμήλια δεξίωση, νιφάδες χιονιού έπεφταν από τον ουρανό! Ενώ κάτω το είχε στρώσει για τα καλά. Να βάλω τα κλάματα τώρα για μετά; Τι να πω. Γενικά, το μυστήριο ήταν μέσα σε κλίμα συγκίνησης με την Λαμπίρη να είναι πιο συγκινημένη από ποτέ. Φορούσε ένα υπέροχο νυφικό, ήταν πολύ όμορφη, αλλά και ο γαμπρός καλός ήταν. Ήρεμος, χαλαρός και πολύ ερωτευμένος με την καλή του.

Βρε στα μάτια την κοιτούσε όλη την ώρα. Κουμπάρα ήταν η κόρη της Λαμπίρη, Μαρίσα. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και οι «επώνυμες» παρουσίες έλαμψαν δια της απουσίας τους καθώς η παρουσιάστρια δεν επιθυμούσε να δώσει celebrity τόνο στον γάμο της. Ήθελε λίγους και καλούς. Έτσι ανάμεσα στους 40 καλεσμένους διακρίναμε τον Σταμάτη Μαλέλη, υψηλόβαθμα στελέχη του Star, τους συνεργάτες της στην εκπομπή και όλες τις κάμερες του καναλιού. Που της είχαν γίνει τσιμπούρι και την ακολουθούσαν παντού. Και της έβαζαν το μικρόφωνο στη μούρη για δηλώσεις. Η αλήθεια είναι ότι η Λαμπίρη λίγο δυσανασχέτησε με το όλο σκηνικό, αλλά να πει «όχι»; Το έχει κάνει σε άλλους, έπρεπε να το δεχτεί. Τουλάχιστον, κατάλαβε πώς είναι να σε ακολουθεί η κάμερα σε προσωπικές στιγμές; Και να σε βάζει να φιλιέσαι με το γαμπρό δυο και τρεις φορές, μέχρι να βγει καλό το πλάνο!