Παντρεύτηκαν Σρόιτερ - Αιγινίτη!

28.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περονόσπορος πρέπει να έχει πέσει στην τηλεόραση, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά το ένα μετά το άλλο τηλεοπτικό πρόσωπο να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Και κοίτα τώρα τι γίνεται:
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περονόσπορος πρέπει να έχει πέσει στην τηλεόραση, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά το ένα μετά το άλλο τηλεοπτικό πρόσωπο να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Και κοίτα τώρα τι γίνεται: όλοι αποφάσισαν να παντρευτούν μέσα στα Χριστούγεννα. Χριστίνα Λαμπίρη, Σπύρος Λάμπρου και Αντώνης Σρόιτερ με Δήμητρα Αιγινίτη! Κι άντε τους δύο πρώτους τους ξέραμε, οι τελευταίοι ήτο έκπληξη.

Αν και το ζευγάρι είχε δημοσιεύσει πριν λίγες εβδομάδες την αγγελία γάμου τους, κανείς δεν ήξερε πότε ακριβώς σχεδίαζαν να παντρευτούν. Μέχρι που μάθαμε ότι ο γάμος τους έγινε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου (ίδια μέρα με Λαμπίρη), ήταν πολιτικός και μυστικός! Κανείς δεν ήξερε για τα σχέδια του ζευγαριού, εκτός από τις οικογένειες τους που ήταν και παρούσες στο δημαρχείο του Αγίου Στέφανου.

Ο θρησκευτικός θα γίνει το καλοκαίρι, ενώ όπως εξήγησε ο Σρόιτερ παντρεύτηκαν χριστουγεννιάτικα, επειδή δεν είχε άλλη μέρα ελεύθερη (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων). Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006, αρραβωνιάστηκαν ένα χρόνο μετά όμως, πριν λίγους μήνες είχαν μείνει για λίγο καιρό χωριστά. Αυτό, όπως φαίνεται, τους έκανε καλό, αφού συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορεί ο ένας μακριά από τον άλλον και μάλλον σφράγισαν την επανασύνδεση με το γάμο.