Η Μελέτη επιστρέφει στον ΑΝΤ1! Η Ελένη;

28.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2009 και στον ΑΝΤ1 έχουμε μία μεγάλη επιστροφή. Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει με γέλια και χαρές στην πρωινή ζώνη του σταθμού! Τώρα αν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2009 και στον ΑΝΤ1 έχουμε μία μεγάλη επιστροφή. Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει με γέλια και χαρές στην πρωινή ζώνη του σταθμού! Τώρα αν εσύ είσαι φαν της «Πρωινής Μελέτης» μη σκιάζεσαι και η εκπομπή δεν πάει πουθενά. Ούτε η παρουσιάστρια πρόκειται να εγκαταλείψει το Star. Απλά πηγαίνει στο Μαρούσι για τους εορτασμούς των 20 χρόνων λειτουργίας.

Ναι, αγαπημένε μου στις 31 του Δεκέμβρη ο ΑΝΤ1 γίνεται 20 χρονών (τεκνό και το κανάλι) και οι άνθρωποι του σταθμού έχουν αποφασίσει να κάνουν τους απαραίτητους εορτασμούς. Και στα πλαίσια αυτά η Μελέτη θα βρεθεί στο «10 με 1 Μαζί» φιλοξενούμενη του διδύμου των ΚαραμεροΧαριτάτων. Κι άντε αυτή η συνάντηση δε μου δημιουργεί έκπληξη καμία. Ίσα ίσα που περιμένω αγκαλιές και φιλιά, διότι η Μελέτη είναι φαν της εκπομπής τους. Με την Λίτσα Πατέρα απορώ τι θα κάνει; Θα χαιρετηθούν άραγε οι δύο πρώην συνεργάτιδες; Γιατί θυμάσαι ότι οι σχέσεις τους μόνο καλές δεν είναι. Χοχο. Αυτό θέλω να το δω.

Ωστόσο, αγαπημένε μου, εμένα άλλη είναι η απορία μου και αυτή με απασχολεί. Ποια Μελέτη και ποια Πατέρα; Η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 για τους εορτασμούς; Θέλω να πω, η πάλαι ποτέ «βασίλισσα» του καναλιού και της πρωινής ζώνης του, θα πάει στους ΚαραμεροΧαριτάτους για τα «χρόνια πολλά»; Αυτό να δω και τι στον κόσμο. Γιατί, αυτό ειλικρινά... αξίζει να το δεις!!!