Αντζελα Δημητρίου εναντίον Τάκη Ζαχαράτου

26.02.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, αποφασισμένη να σταματήσει τους κακούς ανθρώπους που βάλλουν εναντίον της, είναι η Αντζελα Δημητρίου. Η αοιδός, πολύ έχει εκνευριστεί που βγαίνει ο καθένας και διακωμωδεί τα αποφθέγματα της, γι αυτό αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Πρώτο...θύμα έπεσε ο Τάκης Ζαχαράτος.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Αποφασισμένη να σταματήσει τους κακούς ανθρώπους που βάλλουν εναντίον της, είναι η Αντζελα Δημητρίου. Η αοιδός, πολύ έχει εκνευριστεί που βγαίνει ο καθένας και διακωμωδεί τα αποφθέγματα της, γι αυτό αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Πρώτο...θύμα στην επιχείρηση - σκούπα της Αντζελας έπεσε ο Τάκης Ζαχαράτος, στον οποίο έστειλε εξώδικο. Με αυτό του ζητά να βγάλει από το πρόγραμμά του το νούμερο "Αντζελα Δημητρίου: Η Λαίδη του πενταγράμμου". Σε περίπτωση, δε, που δεν το κάνει, ε τότε...μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Η Αντζελα τα "έχει πάρει" κανονικότατα και όπως λεει στα συγγενικά της πρόσωπα που αγωνιούν επειδή βρίσκεται σε μεγάλη ταραχή, δεν έχει κανένα πρόβλημα να κινηθεί ακόμη και δικαστικά. Βέβαια, η καλλιτέχνιδα δεν ξύπνησε μιαν ωραία πρωία του Φεβρουαρίου και σε κατάσταση σοκ είπε: "Μπαγάσα Ζαχαράτο, τώρα θα δεις τι θα πάθεις που τολμάς και κοροϊδεύεις μιαν Αντζελα Δημητρίου". Είχε αφήσει περιθώρια στο γνωστό μίμο να διορθώσει το νουμεράκι του, το οποίο - μεταξύ μας πάντα - θάβει την αοιδό ένα μέτρο κάτω από τη γη. Μάλιστα, η Αντζελα σε ένδειξη ανωτερότητας μιας "Λαίδης" πήγε στην πρεμιέρα της "Ίντριγκα", όπου εμφανίζεται ο Τάκης για να δείξει απλά και χωρίς πολλά λόγια ότι "Εγώ αγάπη μου είμαι ανώτερος άνθρωπος και κατέχω από Τέχνη".

Είναι αλήθεια, πάντως, πώς τη βραδιά εκείνη δυσκολεύτηκε τα μάλα για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα καθότι πρέπει να είσαι ολίγον τι χοντρόπετσος για να γελάς μαζί με τους υπόλοιπους 1000 θαμώνες, όταν η Αντζελα - Τάκης προσπαθεί να μάθει την αλφαβήτα. Επίσης, τον ίδιο συντελεστή δυσκολίας είχε και η στιγμή που έπρεπε να κρατήσει την κοιλιά της από τα γέλια, όταν ο Ζαχαράτος - Σαπουντζιάν ήταν ντυμένος Μπιν Λάντεν. Κι αυτό είναι ακριβώς που την πλήγωσε, μα συνάμα κι εξόργισε. Το ειρωνικό νούμερο για τον άνδρα της ζωής της. Έτσι, λοιπόν, μήνυσε στον μίμο να αλλάξει τα κειμενάκια του - αν ήθελε μπορούσε να του έγραφε εκείνη κάποια δικά της - διότι την προσβάλλουν ως άνθρωπο. Αυτός όμως δεν το έκανε και τότε η Αντζελα, αφού έδωσε σκληρό πόλεμο με τη συνείδηση της, προχώρησε στο εξώδικο. Κι αφού ήταν να μην κάνει την αρχή, αποφάσισε πως την ίδια τύχη θα έχουν κι άλλοι που θα πράξουν ανάλογα.