Η Αντριάνα, ο Καρεμπέ και ο...πόνος

28.02.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τον τίτλο του ζευγαριού "βαράτε με κι ας κλαιω" κατακτούν επάξια η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Κι αυτό, διότι το εν λόγω ζεύγος αρέσκεται στο να επιδίδεται σε οποιαδήποτε εκδήλωση αγάπης που συνοδεύεται από μπουνιές, κλοτσιές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον τίτλο του ζευγαριού "βαράτε με κι ας κλαιω" κατακτούν επάξια η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Κι αυτό, διότι το εν λόγω ζεύγος αρέσκεται στο να επιδίδεται σε οποιαδήποτε εκδήλωση αγάπης που συνοδεύεται από μπουνιές, κλοτσιές, τράβηγμα των μαλλιών και άλλα τέτοια. Τα μικρά αυτά μυστικά του γάμου τους αποκάλυψε το μοντέλο σε συνέντευξή της στο αγγλικό περιοδικό "maxim". Εκεί, η Αντριάνα χωρίς φόβο και με μπόλικο πάθος έδωσε...προτάσεις σε ερωτευμένα ζευγάρια για το πώς μπορούν να κρατήσουν άσβεστη τη φλόγα του πάθους τους. Προτάσεις που οι ίδιοι ακολουθούν πιστά, εξ' ου και η όλη η ευτυχία.

Εκεί, λοιπόν, που κάθονται στον καναπέ της μεζονέτας τους στη Βούλα και νιώθουν ένα νταούνιασμα και μία χαλαρότητα στον έρωτα τους, παίρνουν θέσεις κι αρχίζουν να παίζουν ευγενή σπορ, όπως σκληρό ποδόσφαιρο, μποξ και καράτε - βαράτε. Η πρόταση αυτή τους ανεβάζει ιδιαίτερα, όμως για την Αντριάνα έχει αποδειχθεί κομμάτι επικίνδυνη καθότι ο καλός της δε χαμπαριάζει και πολύ, με αποτέλεσμα να αποχωρεί με απώλειες. Τις προάλλες, που έπαιζαν ποδόσφαιρο στην αυλή του σπιτιού τους, ο Καρεμπέ σε ένα στενό μαρκάρισμα μπέρδεψε τη γυναίκα του με τον Κωνσταντίνου και λίγο έλειψε να της σπάσει το πόδι. ’λλη μια φορά που έπαιζαν μποξ παραλίγο να της σπάσει το δάχτυλο.

Η ίδια πάντως, απολαμβάνει το όλο σκηνικό καθότι έχει μέσα στο αίμα της τον...πόνο. Να φανταστείς, τρελαίνεται να της κάνει μασάζ ο Κριστιάν και να την πιέζει τόσο δυνατά, μέχρι να πει "Ω, μάνα μου τα παΐδια μου". Αλλά και ο καλός της έχει μία τέτοια τάση, αφού αυτός τρελαίνεται να τον πιέζει στα οπίσθια η αγαπημένη του, που τρελαίνεται να κάνει την άνωθεν πράξη. Όπως κατάλαβες επικρατεί μια τρέλα γενικότερα.