Πετρουλάκη - Ίβιτς: περιμένουν τέταρτο παιδί!

10.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το σπιτικό της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς επισκέφθηκε για τέταρτη (στην πραγματικότητα τρίτη, αφού έχουν δίδυμα) φορά ο πελαργός.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το σπιτικό της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς επισκέφθηκε για τέταρτη (στην πραγματικότητα τρίτη, αφού έχουν δίδυμα) φορά ο πελαργός. Ω ναι, η διάσημη γυμνάστρια είναι και πάλι έγκυος και η ίδια παραδέχτηκε την είδηση που έσκασε πριν λίγες μέρες. Η Πετρουλάκη παραδέχεται ότι ήθελε πολύ με τον σύζυγο της να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί, αν και δεν το επιδίωκαν. Προέκυψε και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Οι φήμες θέλουν και το νέο μέλος να είναι γένους θηλυκού (και τον Ίβιτς να δουλεύει υπερωρίες για την προίκα των τεσσάρων κορασίδων), αλλά η Πετρουλάκη τις διέψευσε. Βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και ακόμη δεν έχουν δει με σιγουριά το φύλο του μωρού. Αλλά και κόρη να είναι, μάλλον δεν τους χαλάει. Εξάλλου, δεν αποκλείουν ακόμη και ένα πέμπτο παιδί, οπότε μπορεί να «πιάσουν» εκεί τον διάδοχο. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, αυτοί είναι οι δικοί μας «Μπραντζελίνα». Τόσα παιδιά...

Η γυμνάστρια συνεχίζει κανονικά να εργάζεται στην αλυσίδα γυμναστηρίων της. Εξάλλου, οι δουλειές της τρέχουν και η αλυσίδα όλο μεγαλώνει, ενώ η ίδια έχει μία καλή εγκυμοσύνη, που δεν την εμποδίζει να εργάζεται κανονικά. Όσο για τον Ίβιτς; Όταν πληροφορήθηκε ότι περιμένουν ξανά παιδί, πέταξε από χαρά. Μην ξεχνάς, αγαπημένε μου, ότι το ζευγάρι πριν αποκτήσει την πρώτη τους κόρη, Άννα Μαρία ταλαιπωρήθηκε πολύ και η Πετρουλάκη, όπως έχει εκμυστηρευθεί η ίδια, πέρασε δύσκολες στιγμές.