Άλλος για το "Greek Idol"... Ονόματα που ακούγονται

10.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι είναι τούτο το κακό με το «Greek Idol»; Κάθε μέρα ακούμε ονόματα και ονόματα να παίζουν για μία θέση είτε στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι είτε στην παρουσίαση. Πώς το έλεγε η Βουγιουκλάκη; «Άλλος για τη βάρκα μας»;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είναι τούτο το κακό με το «Greek Idol»; Κάθε μέρα ακούμε ονόματα και ονόματα να παίζουν για μία θέση είτε στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι είτε στην παρουσίαση. Πώς το έλεγε η Βουγιουκλάκη; «Άλλος για τη βάρκα μας»; Ε το αυτό συμβαίνει κι εδώ. «Άλλος για το ριάλιτι μας» φωνάζουν εκεί στον Alpha. Τια σου πω αγαπημένε μου. Αν ισχύουν λίγα από τα ονόματα που ακούγονται, δεν χρειάζεται να βρουν φερέλπιδες τραγουδιστές, αφού αυτοί θα περιοριστούν στο ρόλο της... γλάστρας!

Γιατί πες μου εσύ, ποιος θα ασχοληθεί με ακόμη ένα «ταλέντο» που θέλει να γίνει τραγουδιστής, όταν από κάτω έχεις Νίκο Καρβέλα, Ευγενία Μανωλίδου, Πέτρο Κωστόπουλο, Γιώργος Θεοφάνους στην κριτική επιτροπή και Ελένη Μενεγάκη ή Νίνο στην παρουσίαση; Όπως κατάλαβες, τα παραπάνω ονόματα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες ότι θα συμμετέχουν στο παιγνίδι, αλλά δεν είναι τα μοναδικά. Ακούγονται και άλλα πολλά και ο έρμος ο τηλεθεατής που τα ακούει, παθαίνει βραχυκύκλωμα. Το σίγουρο είναι ότι Θεοφάνους και Κωστόπουλος διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες και δυστυχώς δεν θα τους δούμε στο πλευρό του Καρβέλα.

Εδώ που τα λέμε, μία τέτοια συνύπαρξη θα είχε ποολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σνιφ, σνιφ. Αλλά, μπορούμε να έχουμε μία μικρή ελπίδα ότι στο πλευρό του Καρβέλα θα βρεθεί η Ευγενία Μανωλίδου. Χοχο. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές... κλασικής μουσικής. Κατά τα άλλα, έχουμε ακούσεις επίσης το όνομα της Ναταλίας Γερμανού, ενώ και στην παρουσίαση παίζει κόσμος και κοσμάκης. Από τον Γιώργο Τσαλίκη (μας ταλαιπωρούν κάθε απόγευμα, γιατί να το κάνουν και τα βράδια μας;) μέχρι την Ελένη Μενεγάκη. Αλλά και το Νίνο, την Καλομοίρα, τη Νάντια Μπουλέ και όρεξη να έχεις να ακούσεις και άλλους μέχρι τον Μάρτιο που θα ξεκινήσει το παιγνίδι.