Ράσελ, ένα καλό παιδί...

01.03.2002
Αγαπημένη μου Ειρήνη, για άντρα με πολλές κατακτήσεις έχω να σου πω, ο οποίος δεν ξέρω πως το έχει δει το έργο και έχει καβαλήσει ένα καλάμι από δω μέχρι τη Βουλιαγμένη που θέλω αύριο να πάω για μπάνιο. Πρόκειται για τον Ράσελ Κρόου, ο οποίος τις προάλλες αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη μαζί με άλλους καλλιτέχνες.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,

για άντρα με πολλές κατακτήσεις έχω να σου πω, ο οποίος δεν ξέρω πως το έχει δει το έργο και έχει καβαλήσει ένα καλάμι από δω μέχρι τη Βουλιαγμένη που θέλω αύριο να πάω για μπάνιο. Πρόκειται για τον Ράσελ Κρόου, ο οποίος τις προάλλες ήταν καλεσμένος σε βρετανικό talk show, όπου αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη μαζί με άλλους καλλιτέχνες. Και ποιοί ήταν αυτοί; Η Κάιλι Μινόγκ και η Κέιτ Μπλάνσετ. Σου λέει ο Ράσελ, ''σιγά μην εμφανιστώ εγώ με άλλους γνωστούς και μου πάρουν ένα χιλιοστό λάμψης. Εγώ είμαι ΣΤΑΡ, δεν φτάνει που δεν μου αφιερώνουν ολόκληρη ημερίδα, θα μου πουν κιόλας να εμφανιστώ με ταπεινές υπάρξεις;''.

Που λες, ο πρωταγωνιστής της ταινίας ''Μονομάχος'', επρόκειτο να εμφανιστεί στο δημοφιλές show του BBC, Parkinson. Ως είθισται στη συγκεκριμένη εκπομπή, οι καλεσμένοι κάθονται μαζί με άλλους καλλιτέχνες και παρακολουθούν τις συνεντεύξεις τους. 'Ετσι, ο οικοδεσπότης Michael Parkinson θεώρησε καλή ιδέα να παραμείνουν στο στούντιο οι Kylie Minogue και Cate Blanchett, την ώρα που θα έδινε ο Crowe τη συνέντευξή του. Ο Russell όμως, είχε διαφορετική άποψη και αρνήθηκε να ακολουθήσει τη λογική της εκπομπής.

'Ανθρωπος του BBC δήλωσε ότι όλοι περίμεναν με ανυπομονυσία να δουν πως θα βγει μια εκπομπή με τόσους σταρ μαζί, όμως λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, ο Russell τους άφησε στα κρύα του λουτρού, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήθελε να δώσει συνέντευξη μαζί με κάποιον άλλο. Το κανάλι είχε διαφημίσει την παρουσία του στο show και, φυσικά, δεν διατίθετο να διώξει τις άλλες δύο, χάριν του μεγάλου σταρ. 'Ετσι, γίναμε ρόμπα, αν και να σου πω την αλήθεια, το ποιος ακριβώς έγινε δεν είναι απόλυτο...

Συντελεστές της εκπομπής οργισμένοι δήλωναν ότι έχουν φιλοξενήσει πολύ πιο σημαντικούς σταρ και ποτέ κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε για την δομή της. Υπόσχονται δε, ότι είναι η τελευταία φορά που τον καλούν! Τι λέει ο Ράσελ; Βάζει τη γάτα του να κλαίει... 'Αλλωστε, αυτός δεν έχει ανάγκη κανέναν, μόνο το ταλέντο του!