Η Καγιά τώρα εξοργίζει και σχεδιαστές!

12.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, δεν το έχει με τα νεαρά μοντέλα η Βίκυ Καγιά και παρακολουθώντας το επεισόδιο της Δευτέρας κατάλαβα γιατί. Αντί ως μεγαλύτερη, πιο έμπειρη και υποτίθεται παρουσιάστρια

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, δεν το έχει με τα νεαρά μοντέλα η Βίκυ Καγιά και παρακολουθώντας το επεισόδιο της Δευτέρας κατάλαβα γιατί. Αντί ως μεγαλύτερη, πιο έμπειρη και υποτίθεται παρουσιάστρια και κριτής του Next Top Model, να δώσει τόπο στην οργή στις προκλήσεις τους, στην αυθάδεια τους και στο μπαϊράκι που έχουν σηκώσει, τσιμπάει και πέφτει στο τριπάκι τους. Αποτέλεσμα; Να γίνει αχώνευτες σε αυτές (αν και μεταξύ μας προσωπικά ποσώς θα με ενδιέφερε να μη με χωνεύει η συνονόματη Δήμητρα) και να προσφέρει σκηνές καθαρά ριάλιτι.

Ας πούμε την Δευτέρα, η εν λόγω Δήμητρα με ύφος φτασμένου μοντέλου, που έχει κάνει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, αρνήθηκε ότι δεν έχει εμπειρία σε αυτές, λέγοντας (το ύφος της να έβλεπες και τι στον κόσμο) ότι υπήρξε μούσα του Τίμη Παρίση! Μία που το είπε και μία που σκάσαμε στα γέλια. Να με συγχωράει κιόλας ο σχεδιαστής, αλλά με τέτοιο ύφος θα περίμενες να σου πει η μοντέλα έναν Τζόρτζιο Αρμάνι! Άντε έναν Μιχάλη Ασλάνη. Ή έναν Βλάση Χολέβα. Αλλά Παρίση, όχι δεν περίμενες με τίποτε.

Πιστεύω ότι την ίδια άποψη είχε και η Καγιά. Αλλά ως μοντέλο που είναι, δεν θα έπρεπε να την εκφράσει με τέτοιο τρόπο. Είπε δηλαδή στην μοντέλα ότι δεν είναι μούσα και του Καρλ Λάγκερφελντ και αναρωτιέσαι εσύ που τον θυμήθηκε αυτόν. Γιατί σε... παλαιότητα είναι πριν από τον δικό μας τον Παρίση. Τέλος πάντων, ήταν φάουλ της Καγιά να εκφραστεί με αυτόν τον τρόπο. Θέλεις να βάλεις στη θέση της τη μικρά επειδή σου έβγαλε γλώσσα και μίλησε με αυθάδεια; Κάνε το με άλλο τρόπο και όχι απαξιώνοντας έναν σχεδιαστή στην προσπάθεια να απαξιώσεις τη δουλειά της. Έτσι, δικαιολογημένα βγήκε το επόμενο πρωί ο Παρίσης και την κατηγόρησε για ξενομανία και αλαζονεία.


Υ.Γ. Εκεί στην «Ακαδημία μόδας» που λέει και η Τζενη Μπαλατσινού, δε βάζουν και κανένα μάθημα θεωρίας; Επιτρέπεται επίδοξα μοντέλα να μην ξέρουν Έλληνες και ξένους σχεδιαστές; Ήμαρτον.