Η Μπάστα τραγουδάει για Βατίδου - Ντίρι!

12.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν η Εύη Βατίδου εκνευρίστηκε με την Δέσποινα Βανδλή, επειδή από την πίστα της είπε ότι είναι πολύ ερωτευμένη με τον Σύριο διαμαντέμπορα, φαντάσου τι έχει να γίνει με την Σάσα Μπάστα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν η Εύη Βατίδου εκνευρίστηκε με την Δέσποινα Βανδή, επειδή από την πίστα της είπε ότι είναι πολύ ερωτευμένη με τον Σύριο διαμαντέμπορα, φαντάσου τι έχει να γίνει με την Σάσα Μπάστα. Η Σάσα μαζί με άλλους δύο δημιουργούς τραγουδούν τον «έρωτα» της Βατίδου με τον Αζίζ Ντίρι σε ένα τσιφτετελοράπ κομμάτι. Έξαλλη βλέπω να γίνεται η Βατίδου και όχι άδικα.

Γιατί, αγαπημένε μου, να σε τραγουδήσει και να σε σατιρίσει κάποια τραγουδίστρια, αλλά όχι και η Μπάστα. Τόσες έχει η δισκογραφία. Η Μπάστα; Κι εκτός από αυτό, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, είναι λίγο... άλλα αντί άλλα της Παρασκευής το γάλα, η Μπάστα μέσα από τους στίχους του τραγουδιού να σατιρίζει την Βατίδου για τα διαμάντια/κοτρόνες που της χαρίζει η Ντίρι. Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με ένα πράγμα.

Τέλος πάντων, το τραγούδι λέγεται «Ντίρι Ντίρι» (καμία σχέση με το Ντάρι Ντάρι) και το ερμηνευτικό(;) τρίο συμπληρώνουν ο Χρήστος Θεοδοσίου και ο ράπερ Black MC. Το στόρι είναι επηρεασμένο από τα διαμάντια, τα μονόπετρα, τις ντάνες λουλούδια και την ανεξήγητη ακόμη σχέση Βατίδου - Ντίρι. Είναι, όμως, επηρεασμένο και από το «Σμαράγδια και ρουμπίνια» του Στέλιου Ρόκκου. Anyway. Στο τραγούδι, πρωταγωνιστούν και άλλα ονόματα της showbiz, από τον Αλέξη Κούγια (βεβαίως, βεβαίως) μέχρι την Τζούλια Αλεξανδράτου, την Όλγα Φαρμάκη και την Σάσα Μπάστα, ως οι «άσπονδες φίλες» της Βατίδου που σκάνε από ζήλια όταν βλέπουν τα χρυσαφικά και τα φορτηγά με λουλούδια. Της Βατίδου είναι άσπονδες ή της «ερμηνεύτριας» Μπάστα; Ειδικά, η Τζούλια. Περιμένω αντίδραση Βατίδου. Εγώ λέω να τους στείλει εξώδικο με δικηγόρο τον Κούγια (μιας και αναφέρεται το όνομα του).