Μπεζεντάκου: Ο παράφορος έρωτας με πολιτικό!

13.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έναν παράφορο έρωτα ζει τους τελευταίους μήνες η Στέλλα Μπεζεντάκου. Και όχι με έναν οποιονδήποτε άνδρα, αλλά με πολιτικό και συγκεκριμένα με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έναν παράφορο έρωτα ζει τους τελευταίους μήνες η Στέλλα Μπεζεντάκου. Και όχι με έναν οποιονδήποτε άνδρα, αλλά με πολιτικό και συγκεκριμένα με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Σουξέ στο συγκεκριμένο κόμμα έχει η Στέλλα (είναι και Δεξιά άραγε;), αφού στο παρελθόν είχε μία ιδιαίτερη σχέση με βουλευτή της ΝΔ, ενώ για μήνες είχε δεσμό με τον γιο του Χρήστου Ζαχόπουλου.

Και λίγο καιρό μετά τον επεισοδιακό τους χωρισμό, η Στέλλα είναι και πάλι ερωτευμένη με «γαλάζιο» άνδρα. Η ίδια βγήκε στο «Κους Κους» και παραδέχτηκε τη νέα σχέση της, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα»παράφορη». Και μάλλον δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός. Ε; Το κονέ, πάντως, δεν έγινε στο μαγαζί που τραγουδάει εκείνη (στη Θεσσαλονίκη), αλλά εκτός εργασίας. Μήπως σε κάποια προεκλογική συγκέντρωση τον Οκτώβριο; Πάντως, το «γαλάζιο» στέλεχος διακριτικά έχει πάει στο μαγαζί να την ακούσει από κοντά.... Με έχει φάει η αγωνία. Ποιος να είναι άραγε;