Οι σχεδιαστές απαντούν στην Καγιά!

13.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μάχαιραν έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις» Βίκυ μου και κουράγιο να έχεις να ακούσεις τις απαντήσεις που δίνουν οι σχεδιαστές εκείνοι, που δεν άκουσαν καλή κουβέντα από το στόμα σου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μάχαιραν έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις» Βίκυ μου και κουράγιο να έχεις να ακούσεις τις απαντήσεις που δίνουν οι σχεδιαστές εκείνοι, που δεν άκουσαν καλή κουβέντα από το στόμα σου. Όπως κατάλαβες αγαπημένε μου, ο λόγος για την Βίκυ Καγιά, η οποία πλέον... βρίσκεται σε πόλεμο με τους Έλληνες σχεδιαστές. Μετά την έμπνευση της να απαξιώσει την καριέρα του Τίμη Παρίση στην προσπάθεια να αποστομώσει την παίκτρια Δήμητρα που της έβγαλε γλώσσα, το μόνο που κατάφερε ήταν να ανοίξει μέτωπο μαζί του. Και να πάρει την πληρωμένη απάντηση.

«Η Καγιά έχει εξοφλήσει ως μοντέλο» είπε στο «Super Star» ο σχεδιαστής και ουπς αυτό πόνεσε, ενώ δεν παρέλειψε να την κατηγορήσει ακόμη μία φορά για αλαζονεία. Και να ήταν μόνο ο Παρίσης που τα έχει μαζί της; Η αποκάλυψη της πρώην παίκτριας Ντένιας, ότι η Καγιά τους έλεγε πως μία ενδεχόμενη συνεργασία με τον Οίκο «Νίκος - Τάκης» κρατάει χαμηλά την καριέρα ενός μοντέλου, ήρθε κι έγινε έξαλλος ο Χάρης, ένας εκ των σχεδιαστών του Οίκου. Αυτός, μάλιστα, τα είπε πιο χύμα και τσουβαλάτα.

Την χαρακτήρισε «κοριτσάκι με μπατονέτες και φρου φρου και το μόνο που ξέρει είναι να βάφεται. Και όχι να μειώνει σχεδιαστές, που είναι 50 χρόνια στον χώρο της μόδας». Και δε σταματάει εκεί. Αναρωτιέται γιατί δε λέει κάτι για την Σήλια Κρηθαριώτη. «Μήπως επειδή τα έχει με τον αδελφό της»; Ουπς. Άουτς. Και ο Χάρης αμφισβητεί την καριέρα της ως μοντέλο, λέγοντας πώς αν ήταν πράγματι τοπ μόντελ θα έμενε στο εξωτερικό και θα έκανε καριέρα εκεί. Τι να πω, αγαπημένε μου. Αυτό που έλαβε η Καγιά ήταν... χασαπομάχαιρα και ουχί απλή μάχαιρα!!!