"Κούλα, πολύ χιουμοράκι ο Μάκης"

15.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι να πω... αυτός ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τελικά είναι τρελό χιουμοράκι. Και στη σάτιρα; Πρώτος. Τύφλα να έχουν μπροστά του ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Θέμος Αναστασιάδης και οι «Ράδιο Αρβύλα».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι να πω... αυτός ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τελικά είναι τρελό χιουμοράκι. Και στη σάτιρα; Πρώτος. Τύφλα να έχουν μπροστά του ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Θέμος Αναστασιάδης και οι «Ράδιο Αρβύλα». Μήπως να το σκεφτεί καλύτερα και να ασχοληθεί με τη σάτιρα; Έκανε στην «Ζούγκλα» το βράδυ της Πέμπτης μια πλάκα και ακόμη και σήμερα που τη σκέφτομαι πεθαίνω στα γέλια. Για να μην πω, ότι χθες που τον έβλεπα άλλαξα τρεις φορές εσώρουχο. Το είχα μουσκέψει από τα γέλια.

Τον άτιμο, που τα βρίσκει αυτά τα ωραία; Πού σκαρφίζεται τέτοιες πλάκες; Χοχοχο. Περιμένεις να σου πω; Μισό να συγκρατήσω τα γέλια (μπας σε καλό σου Μάκηηηη μου). Λοιπόν, την Πέμπτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter είχε πάει καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Κων/νος Μητσοτάκης. Ο Τριανταφυλλόπουλος έβγαινε μετά τον Χατζηνικολάου και ο αθεόφοβος άκου τι σκαρφίστηκε. Κάλεσε αληθινό παπά να κάνει ευχέλαιο στην «Ζούγκλα», επειδή προηγουμένως είχε πάει στο κανάλι ο Μητσοτάκης.

Ζήτησε από τον παπά να κάνει ευχέλαιο να ξορκίσει το κακό. Δεν είναι φοβερή πλάκα αυτή; Πες μου; Ποιος άλλος θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο εκτός από ένα παιδάκι του δημοτικού; Άντε του γυμνασίου. Και να πάρω το σοβαρό μου. Θέλει ο Τριανταφυλλόπουλος να δείξει στον κόσμο ότι έχει και αστεία πλευρά και μπορεί και αυτός να κάνει χιούμορ; Θέλει να ακολουθήσει το δρόμο του Λάκη και του Θέμου, κάνοντας και αυτός πλάκα και σάτιρα στην εκπομπή του; Να το κάνει, αλλά σωστά.

Δεν μπορεί να φέρνει στην εκπομπή του έναν αληθινό ιερέα και στο στούντιο να του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο (στο βίντεο ρωτάει τον παπά αν ξέρει το λόγο που ήρθε και εκείνος απάντησε: να σας κάνω ευχέλαιο για το νέο Έτος). Και πιάνει τον παπά αδιάβαστο, ο οποίος (τι άλλο να έκανε;) ξεκίνησε το ευχέλαιο. Αν έχει παρακολουθήσει Θέμο και Λάκη, σε μία αντίστοιχη περίπτωση, η πλάκα με τον... ξορκισμό για την γκαντεμιά δεν θα κρατούσε περισσότερο από μισό λεπτό. Τόσο όσο θέλει ο τηλεθεατής να ξεσπάσει σε αυθόρμητο γέλιο.

Ο Τριανταφυλλόπουλος με το χθεσινό νούμερο, δεν προκάλεσε το αυθόρμητο γέλιο των τηλεθεατών. Το αντίθετο θα έλεγα, αφού σήμερα δεν υπήρξε κάποιος που να είπε: «Ρε συ τι ουάου πλάκα έκανε ο Μάκης». Η σκηνή με τον παπά να κάνει ευχέλαιο και τον παρουσιαστή με τους καλεσμένους να είναι σε πλήρη... κατάνυξη μόνο αστεία δεν ήταν. Και στην τελική, το αστείο με την... γκαντεμιά του Μητσοτάκη δεν προκαλεί κανένα γέλιο στη νεολαία. Έχει παλιώσει. Τώρα υπάρχει το... «Οοοοοοοο Σουλτάν».

Υ.Γ. Το ευχέλαιο του πάτερ είχε τελικά αλλού αποτελέσματα.... Ανέβηκαν επιτέλους τα νούμερα της εκπομπής. Μήπως, να κάνει από ένα κάθε εβδομάδα;