Τελικά, τι συμβαίνει με Ρέμο - Μακρυπούλια;

15.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μα δεν τελειώσαμε, σου λέω δεν τελειώσαμε. Τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε». Τώρα, αν ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν παγώσει και ξεπαγώσει τον χρόνο αμέτρητες φορές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μα δεν τελειώσαμε, σου λέω δεν τελειώσαμε. Τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε». Τώρα, αν ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν παγώσει και ξεπαγώσει τον χρόνο αμέτρητες φορές, λίγη σημασία έχει. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι το άσμα του Γιώργου Θεοφάνους για τον Αντώνη Ρέμο ήταν κομμένο και ραμμένο στην περίπτωση του αοιδού.

Καλά κατάλαβες αγαπημένε μου. Ρέμος και Μακρυπούλια μάλλον είναι και πάλι μαζί! Μην το ψάχνεις, σχέση - «φούρνος μικροκυμάτων» έχουν. Την βάζουν, την ξεπαγώνουν, την τρώνε ξαναζεσταμένη και πάει λέγοντας. Αλλά αν οι δυο τους τη βρίσκουν έτσι, τι μας κόπτει εμάς; Να σου πω. Όταν διάβασα τα πρώτα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης, μήτε που έδωσα σημασία, διότι μου έκανε σενάριο επιστημονικής φαντασίας (ακόμη και στις αισθηματικές ταινίες τόσα πισωγυρίσματα δεν έχουμε). Αλλά, τώρα που το ξανασκέφτομαι, δε με νοιάζει. Αυτοί ξέρουν.

Για την ιστορία, Ρέμος και Μακρυπούλια εννοείται ότι δεν έχουν μιλήσει σχετικά, όμως οι συχνές πυκνές κοινές εμφανίσεις τους είναι στην περίπτωση αυτή κάτι σαν... τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια! Τη μία πήγε η Ζέτα να ακούσει Αντώνη στην πρεμιέρα του κι εκείνος της αφιέρωσε όλο το ρεπερτόριο. Την άλλη ο Ρέμος πήγε να την ακούσει σε κλαμπ των Χανίων που έπαιζε μουσική. Εδώ δίπλα δηλαδή και πετάχτηκε μία ωρίτσα για ένα ποτό. Την άλλη, μάτια τους είδαν μαζί σε διάφορα στέκια, για να έρθει το να δέσει το γλυκό (και να φουντώσουν οι φήμες) όταν η Ζέτα τον συνόδευσε (διακριτικά πάντα) στα εγκαίνια της νέας καφετέριας που άνοιξε στα νότια προάστια!!! Για να δούμε τι θα ξανά μανά γίνει με την περίπτωση τους.