Ξεκίνησαν Μπαρ και Big Brother

04.03.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αντάξια των προσδοκιών του Mega Channel ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε η πρεμιέρα του 'Μπαρ' χθες το βράδυ. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι πίστευαν στην 'διαχρονική αξία' του Big Brother και ότι δεν θα μπορούσε να νικηθεί από κανέναν, τα νούμερα έρχονται να αποδείξουν το αντίθετο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

αντάξια των προσδοκιών του Mega Channel ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε η πρεμιέρα του 'Μπαρ' χθες το βράδυ. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι πίστευαν στην 'διαχρονική αξία' του Big Brother και ότι δεν θα μπορούσε να νικηθεί από κανέναν, τα νούμερα έρχονται να αποδείξουν το αντίθετο και να μας βάλουν στη διαδικασία της αγωνίας για τα επόμενα βήματα.

Που λες, τα παιδιά του Μπαρ υπόσχονται τα καλύτερα και, από όσο μπορέσαμε να δούμε (μια που έπρεπε να κάνουμε συνεχώς ζάπινγκ για να δούμε 'τι παίζει' και στα δύο κανάλια) πρόκειται για ευδιάθετες και όλο χιούμορ υπάρξεις, οι οποίες - αν μη τι άλλο - θα μας προσφέρουν πολύ γέλιο. Βέβαια, υπήρξαν και κάποια παρατράγουδα από τις χαμένες ''υποψήφιες να πλαισιώσουν την ομάδα'', οι οποίες έκαναν λόγο για αδικία και λάθος προβολή της καθεμιάς από τις κοπέλες. Η μητέρα της Ρουμπίνης Λεβεντάκη, ας πούμε, συγχυσμένη δήλωσε ότι ''εμείς δεν κάναμε προβολή της καταγωγής μας, όπως η κοπέλα που νίκησε, η οποία μιλούσε συνέχεια για την Σπάρτη''.

Τώρα θα μου πεις, αυτά γίνονται και δεν θα πάψουν να γίνονται, όσο υπάρχουν διαγωνισμοί που δίνουν τον τίτλο του ''νικητή'' και του ''χαμένου''. Πάντως, η Γιώτα Καρούνου, η οποία επελέγη ως η 14η παίκτρια του Μπαρ, μας άρεσε πολύ. Χαμογελούσε σε όλους, από όσο μπόρεσα να διακρίνω, χωρίς να δείχνει κανενός είδους ανταγωνισμό και πιστεύουμε ότι θα ταιριάξει πολύ καλά με τους υπόλοιπους. Τα ονόματα, λοιπόν, που συμπληρώνουν την 14άδα είναι : 'Αρης, Μαίρη, Ρεβέκκα, Γιώργος, Λορέντζο, Μαργαρίτα, Μαρίνος, Σοφία, Στέλλα, Γιώργος, Ανδρέας, Δημήτρης, Κρίστα, Γιώτα. Από δω και στο εξής θα βαρεθείς να τα ακούς!

'Οσο για το Big Brother, χθες επελέγη μία κοπέλα (ανάμεσα σε άλλες δύο), η οποία μαζί με άλλες δύο που θα επιλεγούν μέσα από την ίδια διαδικασία, θα διεκδικήσουν μια θέση στην 14άδα. Το όνομά της Τίνα Ευαγγέλου, το ποσοστό της 55%, και η αντίδρασή της, όταν άκουσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, δάκρυα συγκίνησης. Βλέπεις, δεν είναι ό,τι κι ό,τι να βαδίζεις προς τη συμμετοχή σε ολόκληρο B.B. Πάντως, και αυτή μας άρεσε, πολύ όμορφη, δεν νομίζεις;

Τελοσπάντων, εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω, από το να περιμένουμε και τις επόμενες εκπομπές των δύο ριάλιτι. Γιατί δεν λέει τίποτα η πρώτη εμφάνιση, η οποία μπορεί να κέρδισε τους τηλεθεατές και από περιέργεια, αλλά η διαρκής επιτυχία. Να ευχηθούμε, λοιπόν, και στους δύο καλή επιτυχία και... ας κερδίσει ο καλύτερος!