Θύμα κλοπής έπεσε ο Καραφώτης!

08.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι σοκ έπαθε ο Κώστας Καραφώτης! Σου λέει το παιδί δεν πίστευε στα μάτια του όταν βγήκε από την πολυκατοικία του στο Μοσχάτο και με έκπληξη συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητο του είχε κάνει ?φτερά!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τι σοκ έπαθε ο Κώστας Καραφώτης! Σου λέει το παιδί δεν πίστευε στα μάτια του όταν βγήκε από την πολυκατοικία του στο Μοσχάτο και με έκπληξη συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητο του είχε κάνει ...φτερά! Και έτσι "πέταξε" και ο δικός μου ο ύπνος χθες βράδυ από την αγωνία μου για την περιουσία του συνανθρώπου και συναδέλφου- τραγουδώ κιόλας στο μπάνιο με μεγάλη επιτυχία, δεν ξέρω αν σου το έχω γράψει- και με έλουσε και εμένα κρύος ιδρώτας.


Χρυσό μου, το σούπερ λουξ Audi S4 -το οποίο όπως διαβάζω στην Espresso διαθέτει και ειδική τεχνολογία εντοπισμού του πράγμα που δεν ήξεραν οι δράστες που το έκλεψαν ? βρέθηκε εντέλει από το Μοσχάτο στην περιοχή του Κολωνού.

Του Κωστάκη που λες προχθές του κόπηκε το αίμα όταν στην προσπάθεια του να βρει το αμάξι του τελικά δε βρήκε τίποτα στη θέση του. Μετά από πολλά βασανιστικά ερωτήματα του τύπου: "Που να το πάρκαρα;" , "Μωρέ εδώ δεν το είχα αφήσει;" και την υπόθεση ότι κάποιος μπορεί να του κάνει πλακίτσα και άλλα τέτοια ο Καραφώτης συνειδητοποίησε με τα πολλά ότι τελικά αυτοκίνητο γιοκ.

Στα καπάκια που λες έτρεξε στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου να καταγγείλει την κλοπή και η ασφάλεια που λες έτρεξε να βρει το πολυτελές όχημα!
Ύστερα από 24 ώρες αναζήτησης του χαμένου οχήματος, χθες το μεσημέρι , οι άντρες της Ασφάλειας εντόπισαν το μαύρο αυτοκινητάκι του Κωστάκη στην περιοχή του Κολωνού!


Οι δράστες αν και καθυστερημένα συνειδητοποίησαν ότι το αμάξι έχει σύστημα εντοπισμού οπότε αρκέστηκαν στο να σπάσουν ένα τζάμι έτσι για να μη φύγουν τελείως άπρακτοι αφού δε θα μπορούσαν να το πουλήσουν? "Αυτή την ώρα βρίσκομαι στο τμήμα για τα απαραίτητα έγγραφα. Θέλω να πιστεύω πως ήταν μια ατυχής στιγμή. Θα ήθελα να πω έλα μεγάλο "ευχαριστώ" στους άντρες της Ασφάλειας που εντόπισαν το αμάξι και σε εσάς για το ενδιαφέρον", δήλωσε μέσα στην καλή χαρά ο Καραφώτης! Μα είναι δυνατόν να μην ενδιαφερθώ εγώ Κωστάκη όταν σου κλέβουν την περιούσια; Τώρα ένα αίσθημα χαράς με έχει κυριεύσει αφού και ο Κωστάκης βρήκε το χαμένο του αμάξι και εγώ τη χαμένη μου ηρεμία!

Ελένη Αναστασάκη