Ποιο μοντέλο έκανε έξω φρενών την Μελέτη και γιατί;

18.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι χουνέρι ήταν αυτό που ετοίμασε η Νάιλα, πρώην σπουδάστρια της τεράστιας «Ακαδημίας Μόδας» του Next Top Model, στην Ελεονώρα Μελέτη; Η τελευταία την είχε καλεσμένη στην εκπομπή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι χουνέρι ήταν αυτό που ετοίμασε η Νάιλα, πρώην σπουδάστρια της τεράστιας «Ακαδημίας Μόδας» του Next Top Model, στην Ελεονώρα Μελέτη; Η τελευταία την είχε καλεσμένη στην εκπομπή της και με δόξες και τιμές (και την ελπίδα η πρώην παίκτρια να ανοίξει το στόμα της και να προβεί σε βαρυσήμαντες κατινίστικες αποκαλύψεις) την περίμενε να εμφανισθεί στο στούντιο.

Νάιλα εδώ, Νάιλα εκεί, πουθενά η Νάιλα. Η μοντέλα τους έστησε κανονικά και μην την είδατε. Και όχι μόνο δεν εμφανίσθηκε στην εκπομπή, αλλά δεν είχε την καλοσύνη (το δίκιο να το λέμε) να τους ενημερώσει ότι δεν θα πάει. Αλλά να μου πεις: άμα το κορίτσι το πήρε ο ύπνος, πώς να σηκωθεί να πάρει τηλέφωνο και να ενημερώσει; Αλλά η Μελέτη δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Ότι είναι ένα μικρό κορίτσι και μπορεί το πάπλωμα (κάνει και κρύο έξω) να της έπεσε βαρύ.

Έτσι, πήρε το λόγο η παρουσιάστρια και ξεκίνησε το μονόλογο της εναντίον της Νάιλα. Ποια Βίκυ Καγιά αγαπημένε μου; Αγγελούδι μελιστάλαχτο είναι το τοπ μόντελ μπροστά στην Μελέτη. Να βλέπεις το σηκωμένο φρύδι, την ειρωνεία και το δασκαλίστικο ύφος και να λες πάλι καλά που δεν επέλεξαν αυτή για τη θέση της Καγιά στο παιγνίδι, διότι θα κυκλοφορούσε στους διαδρόμους της «Ακαδημίας» με την βέργα στο χέρι. Μπρρρ. Α, η Μελέτη μεταξύ άλλων, είπε ότι κάποια που θέλει να γίνει μοντέλο δε φέρεται έτσι, διότι αυτό δείχνει έλλειψη επαγγελματισμού. Και να πεις ότι δεν τους τα λέει κάθε μέρα η Καγιά; Δεν της έχει μείνει σάλιο να τις συμβουλεύει πώς να φέρονται, αλλά από δω πάνε και οι άλλοι. Λοιπόν, προτείνω αύριο η Μελέτη να έχει Καγιά, να ανταλλάξουν απόψεις και να παρακολουθήσουμε κι εμείς οι τηλεθεατές ένα... εκπαιδευτικό σεμινάριο από τις δύο κυρίες.