"Χυλόπιτα" Ψινάκη σε Καρβέλα!

18.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να ξεκινήσει το Greek Idol να ηρεμήσει το κεφαλάκι μας, διότι ειλικρινά αγαπημένε μου, δεν αντέχω άλλο κάρβουνο. Πρώτη φορά μας έχει απασχολήσει τόσο πολύ άλλη εκπομπή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να ξεκινήσει το "Greek Idol" να ηρεμήσει το κεφαλάκι μας, διότι ειλικρινά αγαπημένε μου, δεν αντέχω άλλο κάρβουνο. Πρώτη φορά μας έχει απασχολήσει τόσο πολύ άλλη εκπομπή, την περίοδο της προετοιμασίας της. Τι να πω, λες και μόνο εκεί κάνουν οντισιόν και συζητάνε με κόσμο. Αλλά τι να πεις. Να τσακωθείς; Τέλος πάντων.

Ωστόσο, στην όλη ιστορία υπάρχει και κάτι ενδιαφέρον, ο Ηλίας Ψινάκης έριξε «χυλόπιτα» στον Νίκο Καρβέλα!!! Ω ναιιι. Όπως λένε όλοι, ο Καρβέλας πρότεινε στον καλό του φίλο Ηλία να είναι μαζί του στην κριτική επιτροπή. Και μόνο στην ιδέα της συνύπαρξης τους ο μουσικοσυνθέτης ένιωθε μία ανείπωτη χαρά. Φαντάζομαι το ίδιο θα ένιωσαν και οι άνθρωποι του καναλιού, διότι τέτοιες συνεργασίες δεν τις συναντάς εύκολα.

Έλα, όμως, που λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον Ψινάκη, ο οποίος μία που άκουσε την πρόταση και μία που είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι». Βέβαια, η άρνηση του δεν έχει να κάνει με τον Καρβέλα. Το αντίθετο, ο μάνατζερ πήγε να πέσει κάτω από τη στεναχώρια, που δεν θα συνεργαστούν. Απλά, όπως του εξήγησε δεν μπορεί διότι την ίδια περίοδο θα είναι κριτής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Ήδη τον διαφήμισαν από το «X Factor» Γιιώργος Θοφάνους και Sakis Ρουβάς. Έτσι, ο Καρβέλας έμεινε «μπουκάλα» και είμαι περίεργη ποιος τελικά θα τον πλαισιώσει. Εγώ λέω, άμα δε βρει στο τέλος κανέναν, να πάρει Αννίτα Πάνια και Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και να κρίνουν τα νέα «ταλέντα». Το ίδιο (μη σου πω και μεγαλύτερο) ενδιαφέρον θα έχει και αυτή η τριάδα.