Ο Θέμος διαψεύδει τις φημες για αποχώρηση!

18.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχουν λυσσάξει τις τελευταίες μέρες τα μεσημεριανά ότι ο Θέμος Αναστασιάδης πρόκειται να φύγει από τον ΑΝΤ1, επειδή πριν από την εκπομπή του έχουν βάλει τους «Ράδιο Αρβύλα».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχουν λυσσάξει τις τελευταίες μέρες τα μεσημεριανά ότι ο Θέμος Αναστασιάδης πρόκειται να φύγει από τον ΑΝΤ1, επειδή πριν από την εκπομπή του έχουν βάλει τους «Ράδιο Αρβύλα». Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι που είναι ευαίσθητα τα πράγματα στο κανάλι του Αμαρουσίου, δεν πρέπει να τους δίνουν τέτοιες λαχτάρες. Παραμονεύουν και τα εμφράγματα. Και μία πιθανή αποχώρηση του Θέμου, μόνο έμφραγμα θα προκαλούσε.

Και μέσα στον χαμό και το ρεπορτάζ της Χριστίνας Λαμπίρη για την αποχώρηση του και την απόκτηση καναλιού της Αττικής, το οποίο θα πάρει το όνομα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο Θέμος βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Μέσα από τη στήλη του στην εφημερίδα διαψεύδει τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τρεις μέρες κράτησε το σήριαλ της αποχώρησης μου για να κορυφωθεί με την αποκάλυψη της νιόπαντρης φίλης μου, Χριστίνα Λαμπίρη ότι αναλαμβάνω καναλάρχης στο Channel 9».

Για να συνεχίσει: «Ήτοι ότι παρατάω την εκπομπή και την εφημερίδα για να πάω σε ένα κανάλι και να κάνω τον πρώτο υποψήφιο για την εκπομπή του Σαμοϊλη... βοήθεια χρεοκοπούμε». Μάλιστα, ο Αναστασιάδης παρέθεσε ξανά το σχόλιο της περασμένης εβδομάδας, όπου άφηνε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι υπήρχε διάσταση απόψεων στη συνάντηση που είχε με στελέχη του καναλιού για το θέμα που είχε προκύψει. Το σχόλιο αυτό ήταν και η αφορμή να ξεκινήσουν και οι φήμες για την αποχώρηση του από το κανάλι, αφού έκλεινε στο τέλος με τη φράση: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά». Αλλά εδώ που τα λέμε, από την παρεξήγηση για αποχώρηση μέχρι την απόκτηση καναλιού υπάρχει μία τεράαστια απόσταση!