Βρέθηκε το τζιπ της Ναταλίας! Γιούπι για.

20.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τέλος καλό όλα καλά» για τη Ναταλία Γερμανού, αφού η αγωνία και το σοκ από την κλοπή του αυτοκινήτου της κράτησε μόλις μία μέρα. Δευτέρα ανακάλυψε ότι το πολυτελές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τέλος καλό όλα καλά» για τη Ναταλία Γερμανού, αφού η αγωνία και το σοκ από την κλοπή του αυτοκινήτου της κράτησε μόλις μία μέρα. Δευτέρα ανακάλυψε ότι το πολυτελές τζιπ είχε κάνει φτερά από το υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της, Τρίτη το βρήκαν. Και μάλιστα τρία στενά πιο κάτω από το σπίτι της!!! Οπότε, η καρδιά της παρουσιάστριας επέστρεψε κανονικά στη θέση της.

Βέβαια, η όλη ιστορία είναι ένα μπέρδεμα. Ας πούμε το αυτοκίνητο βρέθηκε κοντά στο σπίτι, χωρίς ίχνος παραβίασης και την βενζίνη στη μέση. Τι και πώς έγιναν όλα αυτά, κανείς δεν ξέρει. Και η Ναταλία δεν θέλει να πάρει το θέμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Εξάλλου, όπως είπε, θα ήταν χαζό να βγει να κλαφτεί για το αυτοκίνητο που της έκλεψαν, όταν γύρω μας συμβαίνουν τόσα άσχημα, όπως ο σεισμός στην Αϊτή.

Και άδικο δεν έχει. Να ακούμε από τη μία τα προβλήματα της καθημερινότητας και από την άλλη να έχουμε μία γνωστή παρουσιάστρια να κλαίγεται για την τζιπάρα που της έκλεψαν. «Ακόμη κι εγώ θα νευρίαζα, άμα με έβλεπα» λέει η Ναταλία κι ελπίζω το παράδειγμα της να το ακολουθήσουν και άλλες.