Παρεξηγήθηκε ο Νίνο με τον Ρουβά;

20.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Παρεξηγήθηκαν άσχημα ο Sakis Ρουβά με το Νίνο (καλός πολίτης βρε. Αν και πώς θα κοιμηθούμε τώρα που ξέρουμε ότι δεν φυλάει τα σύνορα της πατρίδας;) στο μαγαζί που εμφανίζεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρεξηγήθηκαν άσχημα ο Sakis Ρουβά με το Νίνο (καλός πολίτης βρε. Αν και πώς θα κοιμηθούμε τώρα που ξέρουμε ότι δεν φυλάει τα σύνορα της πατρίδας;) στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώτος; Αν πιστέψουμε τα τελευταία δημοσιεύματα, ναι μεταξύ των δύο σταρ έπαιξε επεισόδιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, ο Νίνο είχε πάει με την παρέα του, Έλλη Κοκκίνου και Γιώργο Σαμπάνη στο «S Club», όπου άδει ο Sakis. Το «είδωλο» τους καλωσόρισε εγκάρδια και τους προσφώνησε από το μικρόφωνο. Όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Στο δεύτερο μέρος έγινε ο χαμός, όταν ο Ρουβάς έδωσε το μικρόφωνο στην Κοκκίνου να πει ένα τραγούδι. Και μετά το έδωσε στον Σαμπάνη και μετά... Αντί να το δώσει στο Νίνο που περίμενε, το πήρε κι επέστρεψε στη σκηνή. Έξαλλος και παρεξηγημένος ο πρώην φαντάρος, πήρε το σακάκι του κι έφυγε φανερά εκνευρισμένος από το μαγαζί. Πάντως, ο Νίνο διαψεύδει ότι παρεξηγήθηκε με τον Ρουβά, αλλά παραδέχεται ότι τον είχε επισκεφθεί. Τώρα, τι πραγματικά συμβαίνει, σιγά μην το μάθουμε.