Γιατί τα βρόντηξε ο Καρβέλας;

22.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν αυτό επεδίωκαν (γιατί όχι εδώ που τα λέμε;) οι άνθρωποι του Alpha, πάντως, κατάφεραν να δημιουργήσουν τέτοιο ντόρο με το «Greek Idol» που δεν θυμάμαι αν έχει συμβεί

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν αυτό επεδίωκαν (γιατί όχι εδώ που τα λέμε;) οι άνθρωποι του Alpha, πάντως, κατάφεραν να δημιουργήσουν τέτοιο ντόρο με το «Greek Idol» που δεν θυμάμαι αν έχει συμβεί κάτι ανάλογο με άλλο παιγνίδι. Θέμα συζήτησης έχει γίνει, όχι μόνο σε όλες τις εκπομπές, αλλά παντού, μέχρι και στο Μετρό έχει φτάσει η χάρη του και όλοι αναρωτιούνται: «Γιατί τα βρόντηξε ο Καρβέλας; Οεο». 

 «Καρβέλας είναι αυτός» η απάντηση που ακούς από τους περισσότερους. Ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του συνθέτη είναι γνωστός σε όλους και δεν ήταν λίγοι (από τον απλό κόσμο) εκείνοι που πίστευαν ότι ο Καρβέλας δεν θα έβγαζε μέχρι το τέλος το παιγνίδι. Κάτι θα γινόταν και θα τα βρόνταγε όλα. Και το αυτό συνέβη πριν καν αρχίσει το «Greek Idol». Κι ας είναι καλά η παρουσία των Άντα Λιβιτσάνου και Ευγενίας Μανωλίδου, τις οποίες (όπως λέγεται) δεν ήθελε ο Καρβέλας στο παιγνίδι. Θεωρούσε ότι δεν ήταν τα ηχηρά ονόματα που θα ήθελε δίπλα του. Τι να κάνεις που πρόλαβαν και πέθαναν ο Βαγκνερ και ο Πουτσίνι.

Ωστόσο, άλλα δημοσιεύματα θέλουν τον Καρβέλα να τσαντίστηκε επειδή οι άνθρωποι του καναλιού δεν τον ρώτησαν για τις δύο αυτές επιλογές. Ναι μεν τον έχρισαν «πρόεδρο», αλλά εκείνος θεώρησε ότι ήταν καθαρά διακοσμητικός ρόλος, κάτι που δεν είναι της φιλοσοφίας του να «πουλάει» το όνομα του και κατά κάποιο τρόπο να κάνει τη... γλάστρα. Ήθελε να έχει άποψη για όλα, κάτι που άρχισε να εκνευρίζει τους Γερμανούς. Γιατί, εδώ που τα λέμε δεν είναι μαθημενοι σε τέτοιους βεντετισμούς. Με τη Μαντόνα πιο εύκολα θα τα έβρισκαν.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο πλευρές είχαν ραντεβού στο σπίτι του Καρβέλα, παρουσία της Αννίτας Πάνια. Γενικά, η Πάνια ήταν παρούσα σε όλα τα ραντεβού και αυτό επίσης δεν άρεσε ιδιαίτερα. Στο σπίτι του (αυτό πάλι; Να πηγαίνουν κοτζαμ στελέχη στο σπίτι ενός συνεργάτη;) ο Καρβέλας τους είπε ότι έχει ξενερώσει και ότι θα απαντούσε την επόμενη μέρα οριστικά. Οι άνθρωποι του Alpha πουρνό πουρνό Πέμπτης τον πήραν τηλέφωνο για νέα συνάντηση, όπου και πήραν το τελικό «όχι» από τον πρόεδρο. Η συνέχεια είναι γνωστή.