Greek Idol: Παραιτήθηκε ο Καρβέλας, συμφώνησε ο Κότσιρας!!!

21.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε με το «Greek Idol». Oh really. Το πρωί ο Alpha ανακοίνωσε ότι μένει ο Νίκος Καρβέλας στο παιγνίδι και το μεσημέρι ανακοίνωσε την παραίτηση του!!!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε με το «Greek Idol». Oh really. Το πρωί ο Alpha ανακοίνωσε ότι μένει ο Νίκος Καρβέλας στο παιγνίδι και το μεσημέρι ανακοίνωσε την παραίτηση του!!! Μεγάλες στιγμές, αγαπημένε μου. Τέτοιο μύλο δεν θυμάμαι να τον έχουμε ζήσει σε άλλη εκπομπή. Αλλά Καρβέλας είναι αυτός. Τέλος πάντων, το κανάλι έβγαλε ανακοίνωση που δίνει τέλος στο θρίλερ - Καρβέλας, ευχαριστώντας τον για την σύντομη εξαιρετική συνεργασία που είχαν.

Που τη βρήκαν αυτή, θα σε γελάσω. Αλλά για να το λένε, κάτι παραπάνω θα ξέρουν. «Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας το Νίκο Καρβέλα για την κατάθεση γνώσης και τον επαγγελματισμό που προσέδωσε κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας για το Greek Idol».

Τώρα αν τα δύο κρίσιμα εικοσιτετράωρα έγινε ο τρελός χαμός, ο μουσικοσυνθέτης είχε ασκήσει βέτο και για την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το πιο πιθανό να βρίσκεται στην επιτροπή, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Μεταξύ τους υπήρχε καλή συνεργασία. Και καλές αναμνήσεις; Πάντως και οι δύο πλευρές διαψεύδουν ότι ο Καρβέλας ζητούσε να είναι η Αννίτα Πάνια στην παρουσίαση.

Και αφήσαμε το καλό για το τέλος. Μετά την παραίτηση του προέδρου, έγινε γνωστό ότι βρέθηκε κιόλας ο αντικαταστάτης του, από τον ποιοτικό χώρο (αυτή τη φορά) προερχόμενος, ο Γιάννης Κότσιρας!!! Είναι αλήθεια, ότι νιώσαμε μεγάλη έκπληξη όταν το ακούσαμε, διότι μεταξύ μας, δεν το είχαμε στον Κότσιρα να συμμετέχει σε τέτοιου είδους παιγνίδια. Ότι, δηλαδή, θα αναδείξει το επόμενο "Greek idol", που από τον τίτλο και μόνο μας κάνει περισσότερο για... εμπορικό ταλέντο και λιγότερο για... ποιοτικό. Αλλά, πάλι, ποτέ δεν ξέρεις. Aς ξεκινήσει με το καλό και κρίνουμε βλέποντας. O Κότσιρας; Ακόμη δεν το χωνεύω.