Μάνατζερ πρότεινε σε μοντέλο να παίξει σε τσόντα!

22.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακόμη βρίσκεται μέσα στο Next Top Model, αλλά αυτή την εβδομάδα αποχωρεί από το παιγνίδι. Ο λόγος για την Δήμητρα, την... μούσα του Τίμη Παρίση η οποία τώρα που βγήκε από το ριάλιτι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακόμη βρίσκεται μέσα στο Next Top Model, αλλά αυτή την εβδομάδα αποχωρεί από το παιγνίδι. Ο λόγος για την Δήμητρα, την... μούσα του Τίμη Παρίση η οποία τώρα που βγήκε από το ριάλιτι ξεκίνησε την λαμπρή της καριέρα ως μοντέλο. Και για αρχή έκανε μία γυμνή φωτογράφηση για μηνιαίου περιοδικό. Το αποτέλεσμα, αγαπημένε μου, είναι (τι να σου πω) υπέροχο και η Δήμητρα βγήκε την καλύτερη περίοδο. Τώρα, που η Όλγα Φαρμάκη και η Μαρία Λουίζου Βούρου μας απείλησαν ότι δεν θα κάνουν ξανά γυμνό.

Ψιτ, κορίτσια. Η Δήμητρα να ναι καλά. Μια χαρά το πάει στις φωτογραφήσεις. Όχι τίποτε άλλο, το κορίτσι έβγαλε και το άχτι της, διότι μέσα στο ριάλιτι οι κριτές την είχαν πρήξει ότι βγαίνει περισσότερο σέξι και προκλητική από το κανονικό, το ένα και το άλλο. Έκανε τώρα τη φωτογράφηση κι έβγαλε το πιο προκλητικό και σέξι που είχε στο τσεπάκι της. Παράλληλα έδωσε και συνέντευξη, κάνοντας τις αποκαλύψεις της.

Γνωστός μάνατζερ, που συνοδεύει διάσημες κοπέλες (βρε ποιος είναι, βρε ποιος είναι;) της είπε πως αν θέλει να ανέβει και να βγάλει πολλά λεφτά, θα πρέπει να παίξει σε τσόντες που προβάλλονται στην Ευρώπη! Τι να πω, αγαπημένε μου, αυτά τα ριαλιτο-μοντέλα όλο αποκαλύψεις και βόμβες είναι με το που βγαίνουν από το παιγνίδι. Α και που είσαι. Μην αρχίσεις να ψάχνεις στα βίντεο κλαμπ του Άμστερνταμ και άλλων ευρωπαϊκών πόλεων για τσόντα με την Δήμητρα. Μία που της έκανε την πρόταση ο μάνατζερ, μία που τον ξαπόστειλε. Κι ας την απείλησε εκείνος ότι θα μετανιώσει.