Ο Φοίβος αντιγράφει Φοίβο!

22.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από σήμερα το πρωί παίζει στο ραδιόφωνο το καινούργιο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου. Μπορεί η είδηση να μη σου λέει κάτι, αλλά έχει τη σημασία της. Το τραγούδι «Όντως» είναι το πρώτο που της γράφει ο Φοίβος μετά από δύο χρόνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από σήμερα το πρωί παίζει στο ραδιόφωνο το καινούργιο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου. Μπορεί η είδηση να μη σου λέει κάτι, αλλά έχει τη σημασία της. Το τραγούδι «Όντως» είναι το πρώτο που της γράφει ο Φοίβος μετά από δύο χρόνια, οπότε και είχε τελειώσει η συνεργασία τους. Πλέον, η Κοκκίνου ανήκει στη νέα δισκογραφική εταιρεία του Φοίβου και είναι η πρώτη από τους καλλιτέχνες που τον ακολούθησαν, η οποία βγάζει τραγούδι με τα νέα δεδομένα.

Όταν είχε γίνει το deal μεταξύ τους και είχαν πέσει οι υπογραφές, οι δύο πλευρές μας είχαν υποσχεθεί μεγάλα πράγματα. Μάλιστα, η Κοκκίνου μιλούσε για μεγάλες εκπλήξεις. Και οι ίδιοι να μην το έλεγαν, θα περίμενε κανείς ότι η πρώτη δουλειά της νέας εταιρείας θα ήταν ξεχωριστή, θα έκανε μία κάποια αίσθηση.

Λοιπόν, αγαπημένε μου, καμία αίσθηση στο θέμα. Η μόνη έκπληξη είναι η Κοκκίνου που συμμετέχει σε hip hop τραγούδι. Θα μου πεις: δεν είναι το νέο τραγούδι της Κοκκίνου; Αν θεωρείται «δικό σου» κομμάτι δύο ρεφρέν με τους εξής στίχους (λέξη παραπάνω): «Όντως τον δρόμο μου έχω χάσει. Όντως δε σε έχω ξεπεράσει. Όντως στην προκειμένη φάση, όντως σε έχω ανάγκη επειγόντως»; Η αοιδός σε δηλώσεις της είπε ότι είναι ένα πρωτοποριακό τραγούδι.

Πρωτοποριακό γιατί; Με το που ακούς τον Υποχθόνιο να λέει τον πρώτο στίχο νομίζεις ότι έχουν βάλει λάθος cd και παίζει το «Gucci φόρεμα»!!! Αλλά όταν ακούς στη συνέχεια τους στίχους νομίζεις ότι πρόκειται για μία νέα βερσιόν του «φορέματος» και περιμένεις να ακουστεί ο Μαζωνάκης. Να σου πω αγαπημένε μου τη μαύρη αλήθεια; Όταν άκουσα ότι Φοίβος και Κοκκίνου έσμιξαν ξανά, περίμενα να ακούσω ένα νέο «Θα σε περιμένω», «Μία κοσμοθεωρία». Τραγούδια που είναι για την Έλλη. Αλλά τι να πεις...