Πρώτος και στο ριάλιτι ο Θεοφάνους!

25.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήταν πέρυσι τέτοια εποχή, όταν ο Γιώργος Θεοφάνους φώναξε αγανακτισμένος στο Νίκο Μουρατίδη: «Δεν είμαστε ριάλιτι, Νίκο». Τότε ο πάλαι ποτέ κακός Μουρατίδης συγκινημένος από την προσπάθεια του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν πέρυσι τέτοια εποχή, όταν ο Γιώργος Θεοφάνους φώναξε αγανακτισμένος στο Νίκο Μουρατίδη: «Δεν είμαστε ριάλιτι, Νίκο». Τότε ο πάλαι ποτέ κακός Μουρατίδης συγκινημένος από την προσπάθεια του μεγαλούτσικου παίκτη του, Γιώργου ο οποίος είκοσι χρόνια πάλευε να κάνει καριέρα, αλλά τα κυκλώματα δεν τον άφηναν, ζητούσε από τους υπόλοιπους να δείξουν μία κατανόηση. Ο Θεοφάνους τότε δεν καταλάβαινε από συναισθήματα και το κυριότερο; Δεν ήθελε να συνδέσει το όνομα του και την καριέρα του με ριάλιτι παιγνίδια.

«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες» λέει ο λαός και μάλλον ο Θεοφάνους δεν το γνωρίζει, διότι φέτος κάθε Παρασκευή μας προσφέρει μπόλικο ριάλιτι. Τύφλα να χει μπροστά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δεν ξέρω τι του συμβαίνει φέτος ή αν η Νίνι (η παίκτρια από την Γεωργία) του έχει ξυπνήσει το ριάλιτι από μέσα, αλλά παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να του φωνάξει: «Όχι άλλο ριάλιτιιιι». Ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο, έδωσε ρεσιτάλ ριάλιτι ερμηνείας.

Η άδικη η μοίρα το έφερε έτσι και στο τέλος υποψήφιες για αποχώρηση ήταν οι δύο παίκτριες του, Ήβη και Νίνι. Μουρατίδης και Λεβέντης ψήφισαν να μείνει η Ήβη, ενώ η Γκαγκάκη να μείνει η Νίνι. «Κι ο κλήρος πέφτει στον Θεοφάνους, που ήταν α, που ήταν απροετοίμαστος. Οε, οε». Το έφερνε από δω, το έφερνε από εκεί, αλλά απόφαση δεν μπορούσε να πάρει. Ζήτησε από τους συναδέλφους του στην επιτροπή να τον βοηθήσουν κι αυτοί έκαναν μια τρύπα στο νερό, αφού του έδειχναν Ήβη. Και τότε ο κριτής αποφάσισε να ψηφίσει με την καρδιά του... «Νίνι μένεις».

Μετά με δάκρυα στα μάτια εξηγούσε στην 16χρονη Ήβη, που είχε σπαράξει στο κλάμα και ήταν το μεγάλο φαβορί για τον τελικό γιατί δεν προτίμησε εκείνη. «Είδες το παιδάκι της έξω; Για αυτό προσπαθεί και της δώσαμε μία ευκαιρία» της έλεγε σχεδόν δακρυσμένος, αλλά μάλλον ξέχασε ότι και η Ήβη ένα παιδάκι είναι. Και ο Sakis Ρουβάς πρέπει να ξέχασε ότι η Ήβη είναι 16 χρονών μαθήτρια, διότι πάνω στο κλίμα συγκίνησης (είναι και λίγο... Ηβιτσος, τον έχω κόψει εγώ) της πρότεινε να δουλέψει μαζί του στο «S Club». Αφού δεν πήγε κανείς εκεί να κάνει σαματά, που πρότεινε νυχτερινή δουλειά σε ανήλικο, πάλι καλά...