Η νέα επιτροπή του "Greek Idol". Να το πιστέψουμε;;;

25.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τώρα να τους πιστέψουμε ή όχι; Νέο δελτίο Τύπου έστειλαν παντού από τον Alpha ανακοινώνοντας τη νέα (και οριστική αυτή τη φορά) κριτική επιτροπή του πολύπαθου και καταταλαιπωρημένου «Greek Idol». Μεγάλα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τώρα να τους πιστέψουμε ή όχι; Νέο δελτίο Τύπου έστειλαν παντού από τον Alpha ανακοινώνοντας τη νέα (και οριστική αυτή τη φορά) κριτική επιτροπή του πολύπαθου και καταταλαιπωρημένου «Greek Idol». Μεγάλα ονόματα στις τρεις θέσεις μην περιμένεις. Γιατί, μπορεί να ξεκίνησαν με Νίκο Καρβέλα και μετά με Γιάννη Κότσιρα, αλλά κατέληξαν σε Κώστα Καπετανίδη και Δημήτρη Κοντόπουλο.

Ο σκηνοθέτης βίντεο κλιπ και ο μουσικοσυνθέτης είναι περισσότερο γνωστοί στο ευρύ κοινό για τις «υψηλές» φιλίες τους. Ο Καπετανίδης για την κουμπαριά του με την Δέσποινα Βανδή και ο Κοντόπουλος για τη φιλία του με τον Sakis Ρουβά. Αλλά και το τρίτο μέλος της επιτροπής κι αν δεν έχει «ύψιστες» σχέσεις, αφού η Μάρω Θεοδωράκη είναι ανιψιά (κόρη του αδελφού του) του Μίκη Θεοδωράκη!

Χωρίς να θέλω να μειώσω τα τρία μέλη, τα οποία στο είδος τους είναι κορυφή, όμως, στο ευρύ κοινό δεν είναι δημοφιλή, ούτε είναι «πιασάρικα» ονόματα. Όχι πε μου, ποιος θα καθίσει να δει ακόμη ένα μουσικό ριάλιτι (στα τόσα που υπάρχουν) όταν παρουσιάστρια είναι η «Λόλα»/ Άντα Λιβιτσάνου και επιτροπή τα παραπάνω τρία άτομα; Κανείς; Τον Καρβέλα θα καθίσεις να τον δεις. Όπως και τον Κότσιρα. Αλλά τον Κοντόπουλο; Μόνο οι φανατικοί του είδους.

Δεν το λέω με κακία, ούτε να μειώσω την αξία τους, αλλά πώς να το κάνουμε; Η τηλεόραση θέλει ονόματα κράχτες. Και το συγκεκριμένο παιγνίδι, όλους τους κράχτες τους είχε μαζέψει στις οντισιόν και στη φημολογία ονομάτων, που «έπαιζαν» για να συμμετέχουν. Όχι, θα το πω. Δεν μπορώ να το κρατήσω. Η κριτική επιτροπή της Αννίτας Πάνια για τη εύρεση λαϊκού ταλέντου, που αποτελείται από Άντζελα Δημητρίου και Δημήτρη Κοντολάζο είναι πιο πιασάρικη!!!