Γιατί μας σόκαρε ο πατέρας της Τζούλιας;

25.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στιγμές Ανδρέα Μικρούτσικου (εποχή Επιτέλους Μαζί) και Σίας Λιαροπούλου ζήσαμε το μεσημέρι της Δευτέρας από το Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη, που για τις ανάγκες της Τζούλιας Αλεξανδράτου και
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στιγμές Ανδρέα Μικρούτσικου (εποχή Επιτέλους Μαζί) και Σίας Λιαροπούλου ζήσαμε το μεσημέρι της Δευτέρας από το Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη, που για τις ανάγκες της Τζούλιας Αλεξανδράτου και των παράλογων καταστάσεων που ζει, μετατράπηκε σε ριάλιτι show βγαλμένο από τα παλιά. Η Χριστίνα Λαμπίρη, που λες, είχε σε ζωντανή σύνδεση την Αλεξανδράτου, προκειμένου να μιλήσει για τις μηνύσεις που κατέθεσε το σαββατοκύριακο ο πρώην σύντροφός της, Χρήστος Ψωμόπουλος και το αυτόφωρο, που γλίτωσε στο τσακ, αν και το βράδυ του Σαββάτου πήγε στα μπουζούκια για να ξεχαστεί! Παράλογο;

Σιγά. Απόλυτα λογικό φαντάζει μπροστά σε αυτά που παρακολουθήσαμε στο Super Star. Από πού να ξεκινήσω, πού να σταματήσω. Τι να πιάσω και τι να αφήσω. Το μπάχαλο ξεκίνησε όταν ο Ψωμόπουλος βγήκε στην άλλη άκρη της γραμμής και δήλωσε ότι τα κάνει αυτά για να προστατέψει την Τζούλια. Εκείνη αντέδρασε και το πιο light που του είπε ήταν: «Δεν είστε ο πατέρας μου κύριε Ψωμόπουλε». Από τα πιο hard; «Κάνεις παρέα με τον υπόκοσμο και είσαι επικίνδυνος». Α, είπε επίσης ότι δεν την άφηνε να πάει μόνη της ούτε μέχρι την τουαλέτα και τα κάνει όλα αυτά λόγω καψούρας.

Ωστόσο, τα σοκαριστικά ήρθαν λίγο αργότερα, όταν στο τηλέφωνο βγήκε ο πατέρας της Τζούλιας. Είπε λίγα, αλλά όλα προκάλεσαν σοκ. «Κόρη μου γύρνα σπίτι μας να κάνεις τη θεραπεία σου. Δεν είσαι καλά». Α, ξέχασα να πω ότι ο Ψωμόπουλος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η Τζούλια πάσχει από νευρική ανορεξία και για το λόγο αυτό την πήγε στο νοσοκομείο πριν λίγες μέρες. Ο πατέρας της μάλιστα συμφώνησε με Ψωμόπουλο.

Τι άλλο είπε ο πατέρας; «Έχεις μπλέξει με τον υπόκοσμο. Να φύγεις από αυτούς τους ανθρώπους. Σε εκμεταλλεύονται». Και δεν τελειώνει εδώ: «Μας έχουν μείνει οι αρπαχτές και θα τελειώσουν σε λίγο». Τι να πεις, αγαπημένε μου. Εδώ πράγματι τα λόγια είναι περιττά.