Ο Sakis ζήλεψε τις ερωτικές σκηνές της Ζυγούλη!

27.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα έκανε η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Κάτια Ζυγούλη. Η σύντροφος του Sakis Ρουβά πρώτη φορά ασχολείται με την υποκριτική και όπως πήρε το αυτί μου, τα σχόλια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα έκανε η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Κάτια Ζυγούλη. Η σύντροφος του Sakis Ρουβά πρώτη φορά ασχολείται με την υποκριτική και όπως πήρε το αυτί μου, τα σχόλια ήταν θετικά για την εμφάνιση της. Θα πάω να την δω και θα σου πω. Αλλά αν κρίνω από τον συγκλονιστικό ενθουσιασμό του Sakis, ο οποίος συγκλονίστηκε από την συγκλονιστική Κάτια, τότε ναι αγαπημένε μου, έχουμε να κάνουμε με μία συγκλονιστική ερμηνεία. Και συγκλονιστική ταινία.

Με πολλές συγκλονιστικές αισθησιακές στιγμές, οι οποίες συγκλόνισαν τον Ρουβά, αλλά όχι με την καλή έννοια. Το ματάκι μου πήρε στο τρέιλερ την Ζυγούλη σε πολύ ερωτικές σκηνές (της σήκωναν το φουστανάκι, έδινε καυτά φιλιά, κάτι στο τραπέζι) και δε σου κρύβω ότι το μυαλό μου πήγε στον Sakis. Πώς θα αντιδράσει όταν θα την βλέπει από κάτω να φιλιέται με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Γιώργο Χωραφά; Γιατί, μπορεί να είναι για τις ανάγκες του ρόλου, αλλά ο θεατής βλέπει πράγματα από την Ζυγούλη.

«Ζήλεψα πάρα πολύ την Κάτια» παραδέχτηκε μετά το τέλος της ταινίας ο Ρουβάς, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προβολής δεν άφησε δευτερόλεπτο το χέρι της. Τής το κρατούσε σφιχτά μπας και του έφευγε. Φαντάζομαι στις ερωτικές σκηνές το σφίξιμο θα ήταν πιο δυνατό. Χοχο. Αλλά ο Ρουβάς κατάφερε να κοντρολάρει λίγο τη ζήλια του, λέγοντας ότι στο καπάκι σκεφτόταν: «Εγώ την έχω κάθε μέρα στο σπίτι μου». Έλα ντε. Στην ερώτηση αν θα έπαιζαν μαζί σε μία ταινία, ο Sakis το βρήκε funny. Εξάλλου, όπως είπε η ζωή τους είναι σαν μία ταινία. Σνιφ, σνιφ. Αυτό μου άρεσε.