Κότσιρας: "Δεν πάμε στα δικαστήρια με Alpha"

27.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν το θέλω, αλλά θα το κάνω. Θα μιλήσω ξανά για «Greek idol», αλλά για τον Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος αποχώρησε ξαφνικά από την επιτροπή. Πολλοί είπαν ότι ο καλλιτέχνης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν το θέλω, αλλά θα το κάνω. Θα μιλήσω ξανά για «Greek idol», αλλά για τον Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος αποχώρησε ξαφνικά από την επιτροπή. Πολλοί είπαν ότι ο καλλιτέχνης δεν είχε συμφωνήσει επίσημα με τον Alpha, οπότε δεν αποχώρησε, απλά δεν αποδέχτηκε την πρόταση. Άλλοι είπαν ότι ο Κότσιρας κρέμασε τους πάντες εκεί στην Κάντζα (Έλληνες και Γερμανούς) και μάλιστα οι δεύτεροι είναι τόσο εκνευρισμένοι μαζί του που θέλουν να τον σύρουν στα δικαστήρια. Για αθέτηση συμβολαίου φαντάζομαι. «Ράους».

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η αγωνία όλων ήταν αν πράγματι οι δύο πλευρές κατέληγαν στα δικαστήρια. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να πιάσω πρώτο στασίδι πίσω από το εδώλιο του κατηγορουμένου. Τέτοιο θέαμα δεν χάνεται. Μέχρι που βγαίνει ο Κότσιρας κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Για την ακρίβεια, δεν βγήκε για δηλώσεις, αλλά για τσιγάρο. Εκεί, ήταν οι ρεπόρτερ και τον πήραν ξοπίσω. Ούτε τσιγάρο δεν μπόρεσε να κάνει ο άνθρωπος.

Κολαούζο του έγιναν και από τα πολλά (είχε χαρμανιάσει κιόλας) διέψευσε ότι ο Alpha τον πηγαίνει στα δικαστήρια, υποστηρίζοντας ότι οι σχέσεις του με το κανάλι είναι άριστες. Κι αν δεν είναι στην επιτροπή, είναι γιατί είχαν μία διάσταση απόψεων. Αντιλαμβάνονταν διαφορετικά οι δύο πλευρές τον χαρακτήρα του παιγνιδιού. Εγώ, πάντως, θα σταθώ αλλού. Στην εικόνα, όπου ρεπόρτερ μεσημεριανών είχαν πάρει ξοπίσω τον Κότσιρα και τον ρωτούσαν γιατί δεν θα είναι πρόεδρος σε επιτροπή μουσικού ριάλιτι. Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί. Και πόσο δίκιο έχουν οι παλιοί που λένε... «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες»!!!