Μόνοι σε διπλό κρεβάτι Αρης και Σοφία

12.03.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, η μοναξιά του κρεβατιού είναι γνωστό τοις πάσι ότι είναι σκληρή και ανυπόφορη. Το είχε άλλωστε τραγουδήσει και ο Σταμάτης Γονίδης: "Μόνος σε διπλό κρεβάτι δε μπορώ να κλείσω μάτι". Το νόημα του στίχου φαίνεται πως από την παρέα του Bar κατανόησαν μόνο τα "φιλαράκια" Αρης και Σοφία.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Η μοναξιά του κρεβατιού είναι γνωστό τοις πάσι ότι είναι σκληρή και ανυπόφορη. Το είχε άλλωστε τραγουδήσει και ο Σταμάτης Γονίδης: "Μόνος σε διπλό κρεβάτι δε μπορώ να κλείσω μάτι". Το νόημα του στίχου φαίνεται πως από την παρέα του Bar κατανόησαν μόνο τα "φιλαράκια" Αρης και Σοφία, οι οποίοι κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισαν πως είναι άδικο και κρίμα να πάει τσάμπα ένα εκ των δύο διπλών κρεβατιών που διαθέτει το σπίτι.

Έτσι, πήραν τα στρωσίδια τους, τα μαξιλάρια και τις πυτζάμες και πήγαν να κοιμηθούν. Επειδή, ο Αρης τυγχάνει δεσμευμένος με νεαρά που δεν σηκώνει και...πολλά πολλά, υποσχέθηκε να είναι φρόνιμος. Έχε υπόψη σου ότι ο Θεσσαλονικιός θα δώσει σκληρή μάχη με το "είναι" του, μια και η συγκράτηση των ορμών του είναι ο, τι δυσκολότερο μπορεί να του συμβεί στη ζωή. Ειδικά, τώρα που θα μοιράζεται το ίδιο στρώμα με το Σοφάκι, η οποία έχει ένα και μόνο μειονέκτημα....κάνει ανήσυχο ύπνο. Από μικρό παιδί βλέπει εφιάλτες και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό αρχίζει να στριφογυρνάει στο κρεβάτι, να τεντώνει πόδια και χέρια, ενώ αν ιδρώνει ίσα που πετάει τη μπλούζα της.

Τη στιγμή, που οι εν λόγω νέοι έπαιρναν τις σκληρές αυτές αποφάσεις, οι υπόλοιποι αγχωμένοι για τη ψηφοφορία κάθονταν στον καναπέ. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν σε ποιον να δώσουν την αρνητική ψήφο, με τον "Leader" Λορέντζο να αφήνει ελεύθερα δύο δάκρυα να κυλήσουν από τα μάτια του. Η διαδικασία αυτή ως φαίνεται δεν είναι η καλύτερη του καθώς μέχρι τώρα η ζωή του είχε μάθει πως να...φλερτάρει και να...ηγείται οποιουδήποτε σχήματος.