Διαζύγιο Μενεγάκη: Η Κορομηλά στηρίζει Ελένη!

31.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έναν αναπάντεχο υποστηρικτή βρήκε η Ελένη Μενεγάκη στο διαζύγιο που παίρνει με τον Γιάννη Λάτσιο. Η Ρούλα Κορομηλά μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή αναφέρθηκε στον χωρισμό της Ελένης και στον πανικό που έχει δημιουργηθεί από τα ΜΜΕ. «Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση της»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έναν αναπάντεχο υποστηρικτή βρήκε η Ελένη Μενεγάκη στο διαζύγιο που παίρνει με τον Γιάννη Λάτσιο. Η Ρούλα Κορομηλά μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή αναφέρθηκε στον χωρισμό της Ελένης και στον πανικό που έχει δημιουργηθεί από τα ΜΜΕ. «Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση της» δήλωσε η Ρούλα. «Φαντάσου να έχεις την εμβέλεια της Ελένης και να θέλεις να χωρίσεις» είπε η Ρούλα, αλλά μάλλον είχε ξεχάσει την αίσθηση που προκάλεσαν τα δύο διαζύγια της, ειδικά εκείνο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Απλά η διαφορά της με την Ελένη είναι ότι στα μέσα της δεκαετίας του 90 δεν υπήρχαν τα lifestyle περιοδικά με τις έκτακτες εκδόσεις και οι μεσημεριανές εκπομπές.

Η Κορομηλά αναφέρθηκε και στα τρία παιδιά του ζευγαριού, λέγοντας ότι δεν πρέπει να «σκυλεύουμε πάνω τους από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά και αποφάσισαν να χωρίσουν ειρηνικά». Μάλιστα, έφερε παράδειγμα τον 7χρονο Άγγελο, ο οποίος είναι πια ένα παιδί που τα καταλαβαίνει όλα. «Φαντάσου τι έχει να γίνει με τους συμμαθητές του» είπε η Ρούλα.

Και συνέχισε να υπερασπίζεται την Ελένη, λέγοντας ότι εκείνη μπορεί να ήθελε να χωρίσει νωρίτερα, αλλά να μην το έκανε επειδή περίμενε όλη αυτή τη λαίλαπα από τα ΜΜΕ και φοβόταν. Τι να πω, τέτοια υποστήριξη στην Ελένη ούτε κολλητή της δεν θα έδινε.

Υ.Γ. Κοίτα κάτι αδικίες που γίνονται. Την προηγούμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Μίνος είχε άδεια. Αυτό το Σ/Κ χώρισε η Μενεγάκη και τις ειδήσεις έλεγε η Ελένη Τσάγκα!!! Και? το κινητό της Ελεονώρας Μελέτη δεν είχε σήμα καμπάνα! Γκαντεμιάααααααα.